Groeiversnelling
in logistiek

Commercieel succes met digitalisering
van marketing, sales en service.

Gradient organiseert samen met de logistieke sector 
hét evenement voor commerciële leiders in logistics.

Nu is het moment om te versnellen.

De logistieke sector staat momenteel voor grote uitdagingen. Terwijl veel aandacht uitgaat naar kostenbeheersing, personeelskrapte en toegenomen concurrentie digitaliseert de wereld alsmaar verder door.

Hierdoor is er een digitale kloof ontstaan tussen de verwachtingen van opdrachtgevers en in hoeverre deze door logistieke dienstverleners kunnen worden waargemaakt. Hoe breed deze kloof is, blijkt uit de recente benchmarkstudie naar digitalisering in transport & logistiek.

Op 12 september gaan we dieper in op de benchmarkstudie én de kansen en oplossingen die hieruit naar voren komen. Topsprekers uit de branche lichten toe hoe je tussen alle uitdagingen winstgevend kunt groeien met een duidelijke focus op digitale marketing, sales en service. Van digitale transformatie en CRM automation tot het doorbreken van de silo’s tussen afdelingen en systemen.

Boerderij de Weistaar

We heten je welkom in Boerderij De Weistaar, een sfeervolle locatie in de Utrechtse heuvelrug. Het uitzicht is weids, binnen geniet u in alle comfort. De Weistaar is centraal gelegen, dus ook logistiek gezien een ideale plek. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Schrijf je in!

Onze sprekers

Met trots presenteren we onze sprekers. Niet eerder stonden ze gezamenlijk
op het programma van een netwerkevent. Na hun afzonderlijke keynotes nemen ze samen deel aan een prikkelende paneldiscussie.

Christiaan van der Waal

VP Digital – FedEx

Hessel Visser

Auteur – Werken met Logistiek

Megha Bhattacharya

Senior Solutions Engineer – HubSpot

Gradient

Alles over de organisator

Gradient is een full-service B2B agency die logistieke bedrijven helpt met het realiseren van winstgevende groei door digitalisering. Onze benchmarkstudie naar de digitalisering in transport & logistiek geeft diepgaand inzicht in de digitale volwassenheid van de sector. Deze kennis delen we graag met jou op dit event.