Transformeer je
B2B marketing
strategie

En bouw een sterke pipeline met hoogwaardige leads

Met onze demand generation aanpak leiden we je team op de snelste weg naar resultaat

Transformeer je
B2B marketing
strategie

En bouw een sterke pipeline met hoogwaardige leads

Met onze demand generation aanpak leiden we je team op de snelste weg naar resultaat.

Transformeer je
B2B marketing
strategie

En bouw een sterke pipeline met hoogwaardige leads

Met onze demand generation aanpak leiden we je team op de snelste weg naar resultaat.

Toepassing van het EACH-model voor het genereren van de juiste vraag

De sleutel tot het creëren van de juiste vraag in awareness kanalen is het uitgebreide verhaal vertellen op die plek waar je klanten zich al bevinden. Wij creëren en optimaliseren marketingcampagnes die waarde bieden aan kopers m.b.t. je product, je waardepropositie, product kenmerken en de essentie van je onderscheidend vermogen.

Koopgedrag, funnel analyses & dynamieken in je pipeline

Het is verleidelijk om te focussen op het genereren van korte termijn “leads” zonder te kijken of dit ook bijdraagt aan een goede structurele pipeline en omzet. Bij Gradient kruipen we in de huid van je kopers maar ook in je CRM, op jacht naar inzichten om strategisch te optimaliseren voor de lange termijn. We snappen je pipeline- en omzetdoelstellingen en leveren het plan en de inzichten om jou en je team te helpen de doelen te halen.

Metrics, tracking & targets

Wij helpen je een nieuw demand generation model op te zetten dat is gericht op het genereren van leads met een hoge koopintentie. Met behulp van onze gedegen performance analyse identificeren wij de beste pipeline- en revenue bronnen per kanaal. Op basis hiervan ontwikkelen we de strategie om meer kopers via dit systeem in je pipeline te krijgen.

Digital marketing

Wij creëren en optimaliseren marketingcampagnes die waardevol zijn voor kopers m.b.t. je product, je waardepropositie, product kenmerken en de essentie van je onderscheidend vermogen. Hierdoor genereren we awareness en overweging wat leidt tot inbound leads met hoge koopintentie.

Met deze unieke aanpak implementeren we continu nieuwe marketing tactieken zodat je voorop blijft lopen.

Digitale mediaplanning en executie

Onze digitale mediastrategie is afgestemd op de manier waarop B2B-kopers producten ontdekken, zich oriënteren en kopen. Via ons Demand Generation framework creëren we een systeem om direct bestaande marktvraag in intentiekanalen af te vangen en structureel nieuwe vraag te creëren in awareness kanalen.

Geïntegreerde PR

Wij helpen je de controle over je PR te nemen door te focussen op de optimale mix van hoogwaardige earned media en je owned kanalen om je verhaal in de markt te boosten – Podcasts, LinkedIn en YouTube. Een aanpak met bewezen resultaten, die je helpt je merk als een marktleider uit te bouwen.

Content en creatieve strategie

Om op te vallen in de massa moet je merk authentiek, anders en aantrekkelijk zijn voor je kopers. Met onze content- en creatieve playbooks, templates en voortdurende begeleiding helpen wij je team om hoogwaardige content te leveren die waardevol is voor kopers en je pipeline uitbouwt.