B2B e-commerce

Digitaal transformeren om te groeien

Stop met traditionele sales en start je digitale transformatie. Of je er op zit te wachten of niet: als je als B2B  wilt overleven moet je digitaal gaan transformeren.

Transformeer je ERP met digitale marketingtools

Heb je een ERP-systeem, maar ontbreekt het aan goede digitale marketing- en sales tool? Heb je een traditionele marketing- en sales organisatie? Of moeite om je prospects digitaal te bereiken?

Wij maken digitaal je belangrijkste kanaal om kwalitatieve leads te generen, laten klanten eenvoudig online bestellen en boosten cross- en upsells en klantretentie. 

Lisman Forklifts

Lisman Forklifts is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar een begrip is in de wereld van forklifts. Dit is een wereld waar handel snel gaat: iedere dag is er nieuwe voorraad en iedere dag moeten klanten daarvan op de hoogte worden gebracht. Dit proces ging voor een deel nog met de hand, waarbij van elke machine de naam, foto, en iedere specificatie handmatig in de e-mail werd gezet. De uitdaging voor Gradient: maak het versturen van deze e-mails persoonlijker, slimmer en makkelijker.

Ontgrendel de kracht van klanttevredenheid en datagedreven groei met Gradient. Zet nu de stap naar een klantgerichte toekomst in B2B e-commerce.