B2B Marketing Executie

Versnel je duurzame groei met de beste marketing specialisten

Een B2B laten groeien in een tijdperk van digitalisering vraagt om de beste specialisten en maatwerk. Want elk bedrijf is uniek. Met jouw situatie, doelen, team en investeringscapaciteit als vertrekpunt stellen we een team van marketing specialisten samen die dagelijks werken aan duurzame groei voor jouw business. 

Content Marketing

Via gebruikersonderzoek, contentcreatie en contentdistributie stellen wij je in staat om overtuigende verhalen te vertellen aan actieve en toekomstige kopers.

In de wereld van B2B-marketing is content koning. Het creëren en verspreiden van waardevolle en relevante content is essentieel om je merkbekendheid te vergroten, autoriteit op te bouwen en kwalitatieve leads te genereren.

Of het nu gaat om het schrijven van boeiende blogposts, informatieve whitepapers, inspirerende video’s, interactieve webinars of boeiende podcasts: wij bedenken en produceren hoogwaardige content die je doelgroep aanspreekt en activeert.

En met onze Performance Marketing services zorgen we ervoor dat je content ook op de juiste manier wordt gedistribueerd zodat je boodschap ook echt bij de doelgroep onder de aandacht komt.

content marketing

Performance Marketing

Ons team van performance marketeers combineert strategie, creativiteit en data-analyse om resultaatgerichte campagnes op te zetten die hoge kwaliteit leads genereren.

We creëren en optimaliseren marketingcampagnes die waardevol zijn voor kopers m.b.t. je product, je waardepropositie, product kenmerken en de essentie van je onderscheidend vermogen. Hierdoor genereren we awareness en overweging wat leidt tot inbound leads met hoge koopintentie.

En om ROI te maximaliseren maken we gebruik van automatische data analyses, geavanceerde targetingmethoden en de beste AI tools om de performance van je campagnes te optimaliseren.

Pipeline Marketing

De B2B buyer journey is vaak lang en complex met veel verschillende touchpoints. 

Het is daarom essentieel om potentiële klanten door de verschillende stadia van de kopersreis te begeleiden, van bewustwording tot conversie. 

We bedenken en implementeren  geautomatiseerde processen en workflows die de interactie met je potentiële klanten stroomlijnt en hen begeleidt om door te gaan naar de volgende fase van de salesfunnel. 

Via gepersonaliseerde content, gerichte e-mailcampagnes, lead scoring en nurturing, en geautomatiseerde follow-ups, zorgen we ervoor dat je potentiële klanten op de juiste momenten de juiste boodschap ontvangen, waardoor de kans op conversie wordt vergroot.

 

Retentie Marketing

Het behouden van bestaande klanten is net zo belangrijk is als het aantrekken van nieuwe klanten. 

Daarom ontwikkelen en implementeren wij klantenprogramma’s voor cross- up- en re-sell waardoor de customer lifetime value wordt vergroot.

Met onze retentie aanpak helpen wij je om langdurige relaties op te bouwen met je klanten en hen te voorzien van relevante en waardevolle aanbiedingen die klantloyaliteit  en herhaalaankopen stimuleren.

Of het nu gaat om het aanbieden van gepersonaliseerde aanbiedingen, loyalty programma’s of speciale evenementen: wij zorgen ervoor dat je klanten zich gewaardeerd voelen en graag bij je blijven.

Je groei versnellen met onze B2B marketing specialisten?