AI & marketing technologie

Versnel je duurzame groei met de beste AI & marketing tools

Ook jij kan duurzaam je groei versnellen. Ontdek welke tools wij gebruiken voor impactvol klantcontact en de optimalisatie van marketing, sales, en service-activiteiten.

OpenAI & ChatGPT

Chatbots zijn er al even, maar waren nog nooit zo intelligent en handig als nu. Ook voor jou.

ChatGPT doet voor ons (grote) delen van het werk bij het doen van je marktonderzoek,  content creatie, copywriting, seo, advertenties of email marketing. Ook integreren we ChatGPT in je dagelijkse workflows door slim te koppelen met platformen en tools. Zo creëren we tijd en ruimte en kun jij je richten op complexe taken en het laten groeien van je business.

We kunnen dit voor jou en je team doen, maar je kunt je ook door ons laten trainen.

ChatGPT & AI training: de basis.

ChatGPT & AI workshop: voor leadership & management.

chatgpt open ai

HubSpot

HubSpot is de all-in-one marketing automation oplossing voor het leveren van relevante customer experiences voor je prospects, leads en klanten. Een must have platform dat je slim en duurzaam laat groeien.

De kracht van HubSpot is de directe integratie van CRM, Marketing, Sales en Service data en het automatiseren van deze processen via workflows. Daarnaast zijn set up, implementatie en onderhoud super efficient, je bent geen vermogen kwijt aan dure consultants. 

Dankzij de verschillende pakketten en Hubs kan je makkelijk en laagdrempelig instappen: HubSpot groeit met je mee.

Zapier

Automatisering die je vooruit brengt.

Met Zapier kan je gemakkelijk en snel grote delen van je werkprocessen en terugkerende taken automatiseren zodat jij je kan focussen op het laten groeien van je business.

Met meer dan 5.000 integraties biedt het onbegrensde mogelijkheden om data aan elkaar te koppelen. Zodat marketers ruimte hebben voor wat er echt toe doet: creativiteit en het maken van impact.

Interesse? Neem contact op en laat ons je inspireren en verrassen.

Funnel

Data is essentieel voor het nemen van geïnformeerde beslissingen, maar het verzamelen en analyseren ervan is tijdrovend en lastig.

Via Funnel automatiseren wij jouw proces. Van het verzamelen van gegevens uit diverse bronnen tot het bewerken en bewaren op één centrale locatie. 

Jouw marketing, sales & service data gekoppeld en gevisualiseerd in een strak real time dashboard , zodat je altijd up-to-date bent en direct beslissingen kunt nemen op basis van je groei-KPI’s.

Simpelere data. Betere beslissingen. Slimmer groeien. Onze data consultants leggen graag uit hoe het werkt.

Google Analytics 4

Inzicht in het verkeer en het gebruikersgedrag op je website is essentieel voor je groei.

Met Google Analytics 4 meten we niet alleen via een event-driven model wat er gebeurt, maar ontvang je ook geautomatiseerde inzichten in (toekomstig) gedrag van bezoekers en bruikbare aanbevelingen om je marketing campagnes en je website te optimaliseren. 

Jouw marketing, sales & service data gekoppeld en gevisualiseerd in een strak real time dashboard , zodat je altijd up-to-date bent en direct beslissingen kunt nemen op basis van je groei-KPI’s.

We kunnen de implementatie van Google Analytics 4 doen voor jou en je team maar je kunt je ook door ons laten trainen.

Matomo

Een 100% GDPR / AVG complient alternatief voor Google Analytics is Matomo.

Matomo is een open-source web analytics tool die volledige controle en eigenaarschap geeft over je data. Het biedt vergelijkbare functionaliteiten als Google Analytics, inclusief het meten van verkeer, bezoekersgedrag, conversies en campagne performance.

Matomo implementaties kunnen we voor je doen in de cloud maar ook op een lokale server, geconfigureerd naar jouw specifieke behoeften. 

 

Looker Studio

Met Looker Studio (voorheen Google Data Studio) visualiseren we jouw groei KPI’s in strakke overzichtelijke dashboards.

De dashboards bevatten real time data uit verschillende data bronnen zodat je altijd in één oogopslag kan zien hoe je KPI’s presteren en data gedreven beslissingen kan nemen. 

Dankzij het automatisch versturen van rapportages hebben je stakeholders altijd toegang tot de juiste stuurinformatie. 

Onze analytics consultants nemen je graag mee in de voordelen van deze mooie oplossing.

Leadinfo

Jouw anonieme website bezoekers omzetten in leads en klanten. Ook daar hebben we een oplossing voor.

Leadinfo helpt je bij het identificeren van bedrijven die je website bezoeken en interesse hebben in je producten of diensten. Het analyseert website verkeer en geeft (zeer) gedetailleerde informatie over de bezoekers, inclusief contactgegevens en welke pagina’s ze hebben bezocht.

Met deze informatie en de vele integraties – waaronder met HubSpot – creëer je gerichte marketing- en salescampagnes en kun je leads eenvoudig opvolgen met gepersonaliseerde berichten.

Onze growth marketers nemen je graag mee in de groeikansen.

 

Met de beste AI & marketing tools je groei versnellen?