hubspot

Duurzaam groeien en digitaal transformeren

HubSpot is een all-in-one oplossing voor het leveren van relevante customer experiences voor je prospects, leads en klanten. De kracht van HubSpot is de directe integratie van CRM, marketing, sales en service. Geen Formule 1 auto. Wel een hele betrouwbare en moderne bak die iedereen uit je team kan leren besturen en lekker in kan rijden. Waardoor je niet alleen je business digitaal transformeert, maar ook sneller groeit.

HubSpot CRM

Alle onderdelen voor een 360 graden klantbeeld in 1 systeem.

Met HubSpot CRM is het managen en bouwen van relaties met leads en klanten simpel. Veel van de handmatige werkzaamheden zoals het loggen van vervolgacties, mails, belletjes en taken neemt HubSpot voor je uit handen, zodat jij je kunt focussen op het maken van deals.

hubspot crm
hubspot marketing hub

Marketing Hub

Automatiseer en personaliseer je campagnes.

De Marketing Hub stelt je in staat om je website verkeer te laten groeien, meer bezoekers naar lead te converteren en complete inbound marketing campagnes op schaal te draaien om je leads om te zetten in blije klanten.

Gepersonaliseerd en geautomatiseerd waar mogelijk, zodat je meer kan bereiken en kostbare tijd over houdt om nieuwe oplossingen en marketing campagnes uit te werken.

Sales Hub

Sneller en beter deals closen was nog nooit zo makkelijk.

Sales software die je tijd bespaard door repetitieve werkzaamheden voor je te automatiseren en diepe inzichten geeft in je prospects waardoor je sneller meer deals kunt closen. 

Voorbeelden zijn email tracking, sales acties loggen, offertes maken, meeting scheduling en email automation. Deze module sluit ook naadloos aan op het CRM, de Marketing Hub en Service Hub, waardoor je voor het managen en optimaliseren van de volledige customer experience nog slechts bij één platform hoeft in te loggen.

hubspot sales

Service Hub

Goede Service leveren is ook Sales. 

De Service software van Hubspot helpt om je klanten te ‘delighten’ met de best-in-class service zodat je meer promotors van je bedrijf creëert, je churn minimaliseert en dus je bedrijf nog harder groeit.

Met features als chatbots, tickets, customer feedback en een knowledge base kun je snel en simpel je service verbeteren.

Operations Hub

Jouw onmisbare kracht onder de motorkap.

De Operations Hub zorgt er voor dat je makkelijk kan integreren en koppelen met meer dan duizend andere tools en systemen, waarbij data automatisch wordt gesynchroniseerd.

Tevens kan je via custom code je eigen workflows in Hubspot programmeren. 100% maatwerk voor jouw eigen unieke processen dus. 

En dankzij geautomatiseerde workflows blijft jouw data schoon en up-to-date. 

Het resultaat? Een efficiënt, afgestemd en aanpasbaar systeem dat een optimale klantervaring levert. 

hubspot cms

Hubspot CMS

Pagina’s & websites maken zonder technische kennis.

Via de CMS Hub kan je makkelijk en snel landingspagina’s, blogs, emails én zelfs complete websites maken zonder dat je hier diepgaande technische kennis voor nodig hebt.

En als je het CMS combineert met Hubspot CRM kan je ook de klantervaring verder personaliseren via formulieren en smart call-to-actions op basis van gegevens van je bezoeker. 

 

Hubspot Reporting

Omdat data voor je business moet werken.

Met HubSpot Reporting krijg je volledig inzicht in je marketing, sales en service performance.

De rapportage tool biedt geavanceerde analyses en statistieken om je te helpen de juiste beslissingen te nemen op basis van de beschikbare data. Zo kun je zien welke marketingcampagnes de meeste leads opleveren, welke salesmedewerkers de hoogste conversieratio’s hebben en hoe snel je klantenservice problemen oplost.

Daarnaast kun je custom rapporten maken om specifieke gegevens te analyseren en trends te ontdekken. Het gebruik van deze gegevens om strategische beslissingen te nemen kan een cruciale factor zijn in het succes van je bedrijf.

Met de beste marketing automation tool je groei versnellen?