DUURZAME DIGITALE GROEIVERSNELLERS

wij zijn gradient

je online BUSINESS duurzaam laten groeien

Wij zijn groeiversnellers en realiseren duurzame groei voor onze B2B klanten via digital. Middels gepersonaliseerde digitale marketing experiences die conversies boosten, in elk fase van de buyer journey. Onze disciplines: Advertising, SEO, Inbound, Content Marketing, Marketing Automation, Analytics en website development. En met succes: al 5 jaar op rij bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en zijn een van de snelst groeiende Hubspot partners in Europa.

onze reis

Gradient is opgericht door Dave Kruizinga, Joost Jongbloed en Peter Koonen. Het heette ConversionMob en begon als een digitaal marketingbureau met focus op zoekmachine marketing. Al snel zag het drietal dat om echt impact te maken op de business van klanten, de dienstverlening van Gradient inzetbaar moest zijn in de volledige customer experience. Dus transformeerden we van digitaal marketingbureau naar het Gradient van vandaag: een team van Duurzame Digitale Groeiversnellers. En met succes, want sinds ons bestaan hebben we groei gerealiseerd voor meer dan 200 klanten. And counting. 

Emerce Badge Gradient
story behind the story

daarom heten we gradient

“Als business leader ben je verantwoordelijk voor de bottom line impact van je organisatie. Of voor een segment ervan. In de basis vrij simpel. Maar in de praktijk een complexe uitdaging door talloze variabelen die elkaar allemaal beïnvloeden en moeten worden geoptimaliseerd. Waaronder customer insights, data quality en availability, product development, digitale marketing en snelheid van levering. De wiskundige functie voor deze verschijning heet de Gradient (lees meer over ons op Wiki). Of in onze taal, digitale marketing experiences die werken.”

Joost Jongbloed
Joost Jongbloed
CEO & co-founder

happy to make history

Geïnspireerd raken om samen een nieuw hoofdstuk te schrijven? Let’s chat!

als je topnotch talent bent

join the gradient