Sectoren

Sectoren

Alleen met 100% focus word je de beste. Daarom werken wij alleen voor grote B2B ’s of B2B’s die groot willen worden. We zijn gespecialiseerd in een paar sectoren. Zo creëren we digitale marketingoplossingen die jou de beste maken in jouw sector.

Transport en logistiek

Wij helpen je winstgevend te groeien in een snel veranderende industrie. Marges onder druk? Hevige concurrentie heeft geleid tot een ‘kopers markt’ met lagere prijzen, dito marges en druk op kosten. Gradient helpt je slimmer te werken, niet harder. We automatiseren en digitaliseren je sales, marketing en service om de druk op je marges te verlichten.

HR & Staffing

Bij Gradient begint de overwinning in de “War for talent”. Wil je je onderscheiden? Geen zorgen. De HR- en personeelsmarkt is competitief, maar jouw unieke waardepropositie en aanpak maken het verschil. Wij helpen je jouw unieke kenmerken te ontdekken, zodat potentiële klanten zich aangetrokken voelen.

Maakindustrie

Je supply chain fixen doe je zelf, wij fixen je marketing systeem. Langdurige verkoopcycli een probleem? Onze aanpak houdt potentiële kopers geïnteresseerd met op maat gemaakte content, zodat ze tijdens elke fase van hun aankoopproces goed geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Saas / Tech

Na zelf jaren SaaS te hebben ontwikkeld en vermarkt weten hoe je een product succesvol en schaalbaar in de markt zet. Verzadigde markt? De SaaS-sector is competitief, opvallen is lastig. Onze gedurfde researchaanpak onthult de unieke elementen van je waardepropositie en positionering. We vertalen deze naar een concrete aanpak voor differentiatie en onderscheid.

Zakelijke dienstverlening

Welkom in het digitale tijdperk. Dienstverleners worden uitgedaagd door veranderende businessmodellen. Digitalisering en het heroveren van je positie zijn cruciaal.

B2B e-com

Stop met traditionele sales en start je digitale transformatie. Of je er op zit te wachten of niet: als je als B2B  wilt overleven moet je digitaal gaan transformeren.

Werk samen met Gradient om het potentieel van digitale marketing te ontsluiten en om je omzetgroei te versnellen. Jouw bedrijf dominant maken in je sector: wij zijn er klaar voor!