Sectoren

Sectoren

Alleen met 100% focus word je de beste. Daarom werken wij alleen voor grote B2B ’s of B2B’s die groot willen worden. We zijn gespecialiseerd in een paar sectoren. Zo creëren we digitale marketingoplossingen die jou de beste maken in jouw sector.

HR & Staffing

Bij Gradient begint de overwinning in de “War for talent”.

Wil je je onderscheiden? Geen zorgen. De HR- en personeelsmarkt is competitief, maar jouw unieke waardepropositie en aanpak maken het verschil. Wij helpen je jouw unieke kenmerken te ontdekken, zodat potentiële klanten zich aangetrokken voelen.

Vertrouwen opbouwen bij klanten? HR en personeelszaken draaien om het matchen van werkgevers met de juiste kandidaten. Vertrouwen is cruciaal voor succes. Wij creëren, produceren en verspreiden aantrekkelijke en transparante content, zodat potentiële klanten een goed beeld krijgen van jouw diensten en kandidaten.

Ondernemend ingesteld? De behoeften en vragen van werkgevers en kandidaten veranderen voortdurend. Wij volgen de marktontwikkelingen nauwlettend, zodat je direct kunt inspelen op veranderingen.

Maakindustrie

Je supply chain fixen doe je zelf, wij fixen je marketing systeem. 

Langdurige verkoopcycli een probleem? Onze aanpak houdt potentiële kopers geïnteresseerd met op maat gemaakte content, zodat ze tijdens elke fase van hun aankoopproces goed geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Je boodschap technisch complex? Geen zorgen. Wij hebben de expertise om deze begrijpelijk te maken voor jouw doelgroep. 

Concurrentie? Check! Met onze doortastende onderzoekstactieken vinden we inzichten die de basis vormen voor jouw differentiatie.

Beperkt bereik? Met onze CRM-analyses halen we de meest waardevolle klanten naar voren en ontwikkelen we gepersonaliseerde campagnes voor een snelle rendementsboost.

Geen inzicht in ROI? Onze analisten begrijpen de uitdagingen van waardebepaling in de maakindustrie met lange aankoopcycli. Ze brengen dit snel in kaart en geven gedegen terugkoppeling aan relevante stakeholders.

Saas / Tech

Na zelf jaren SaaS te hebben ontwikkeld en vermarkt weten hoe je een product succesvol en schaalbaar in de markt zet. 

Verzadigde markt? De SaaS-sector is competitief, opvallen is lastig. Onze gedurfde researchaanpak onthult de unieke elementen van je waardepropositie en positionering. We vertalen deze naar een concrete aanpak voor differentiatie en onderscheid.

Oplopende acquisitiekosten? Met slimme research identificeren we snel je prospects en implementeren we een doelgerichte targetingstrategie, zowel online als offline.

Lange salescyclus? Data-analyse en slimme leadgeneratie verkorten de cyclus, terwijl we potentiële kopers ondersteunen bij geïnformeerde beslissingen.

Technisch complex? Onze gedurfde marketeers vertalen technische complexiteit naar begrijpelijke taal met aantrekkelijke content.

Loyale klanten? Met onze retentie aanpak behouden we je beste klanten en stimuleren we groei. Grensverleggend en met resultaat.

Zakelijke dienstverlening

Welkom in het digitale tijdperk. Dienstverleners worden uitgedaagd door veranderende businessmodellen. Digitalisering en het heroveren van je positie zijn cruciaal.

Relatiebouw moeilijk? Wij gebruiken data en marketing automation technologie om waardevolle interactie efficiënt te behouden. Met gerichte content op basis van data-analyse en geautomatiseerde workflows via HubSpot’s tools voor e-mailmarketing, lead nurturing en klantgegevensbeheer.

Content creatie een probleem? Onze creatieve marketeers vertalen complexiteit naar begrijpelijke content, die jouw waardepropositie helder en overtuigend communiceert.

Internationaal actief? Gebruik data, targeting en marketing automation zoals HubSpot. We passen boodschappen aan op lokale markten, met gepersonaliseerde content op basis van ontvangerlocatie.

Alignment met Sales in orde? In jouw business is Sales essentieel, maar focus, doelstellingen, incentives en budgetten lopen niet altijd synchroon. Met workshops over communicatie, processen, gedeelde KPI’s en systeemtrainingen slaan we een brug en bereiken we snelheid.

B2B e-com

Stop met traditionele sales en start je digitale transformatie.

Of je er op zit te wachten of niet: als je als B2B  wilt overleven moet je digitaal gaan transformeren.

Heb je een ERP-systeem, maar ontbreekt het aan goede digitale marketing- en sales tool? Heb je een traditionele marketing- en sales organisatie? Of moeite om je prospects digitaal te bereiken?

Wij maken digitaal je belangrijkste kanaal om kwalitatieve leads te generen, laten klanten eenvoudig online bestellen en boosten cross- en upsells en klantretentie. 

Werk samen met Gradient om het potentieel van digitale marketing te ontsluiten en om je omzetgroei te versnellen. Jouw bedrijf dominant maken in je sector: wij zijn er klaar voor!

Book a strategy call with a Gradiator

Book a strategy call to see how our demand generation approach can help you transform your marketing system and: