Amsterdam Warehouse Company

Verhoogde klanttevredenheid met Hubspot en Gradient

Responsetijd met 50% verbeterd

Gemiddelde sluitingstijd van een ticket met 75% verbeterd

Betere afstemming tussen afdelingen

Trigger

Amsterdam Warehouse Company (AWC) biedt een breed scala aan logistieke oplossingen, van opslag tot distributie, in heel Europa. Ze specialiseren zich in het efficiënt beheren van de supply chain, met een focus op klanttevredenheid en bedrijfsgroei. Met een sterke basis in de Amsterdamse transportsector, combineren ze traditionele waarden met moderne technieken om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

AWC heeft veel contact met hun klanten. Dagelijks komen er tientallen verzoeken binnen over orderstatussen, beschadigingen van leveringen of aanvragen voor services zoals het stickeren van producten. Al deze communicatie werd afgehandeld via één email inbox, wat zorgde voor inefficiënte processen, lange reactietijden en beperkte schaalbaarheid.

Aanpak

Gradient heeft de Service Hub van HubSpot geimplementeerd om alle verzoeken die binnenkomen in diverse inboxen te centraliseren. Dankzijn de processen die zijn ingericht in HubSpot om de tickets op te volgen is er meer overzicht, inzicht en efficiëntie gecreëerd in het service proces.

Resultaat

Door de implementatie van HubSpot en de configuratie van de Service Hub is de dienstverlening van AWC geprofessionaliseerd, wat heeft gezorgd voor meer inzicht in klanttevredenheid, een snellere responsetijd, juiste opvolging en betere afstemming tussen afdelingen.

• De gemiddelde responsetijd is met 50% verbeterd over de afgelopen 6 maanden
• De gemiddelde sluitingstijd van een ticket is met 75% veberterd over de afgelopen 6 maanden

"Amsterdam Warehouse Company is stappen aan het zetten in digitale transformatie, Gradient biedt daarbij de kennis en juiste aanpak. Maar bovenal zijn het fijne mensen om mee te werken.

Mark Zomerdijk, Co-owner Amsterdam Warehouse Company

Kunnen we jou helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee

Meer cases