Zakelijke dienstverlening

Welkom in het digitale tijdperk.

Dienstverleners worden uitgedaagd door veranderende businessmodellen. Digitalisering en het heroveren van je positie zijn cruciaal.

 

Efficiënte relatiebouw en internationale groei met data-gedreven marketing

Relatiebouw moeilijk? Wij gebruiken data en marketing automation technologie om waardevolle interactie efficiënt te behouden. Met gerichte content op basis van data-analyse en geautomatiseerde workflows via HubSpot’s tools voor e-mailmarketing, lead nurturing en klantgegevensbeheer.

Content creatie een probleem? Onze creatieve marketeers vertalen complexiteit naar begrijpelijke content, die jouw waardepropositie helder en overtuigend communiceert.

Internationaal actief? Gebruik data, targeting en marketing automation zoals HubSpot. We passen boodschappen aan op lokale markten, met gepersonaliseerde content op basis van ontvangerlocatie.

Alignment met Sales in orde? In jouw business is Sales essentieel, maar focus, doelstellingen, incentives en budgetten lopen niet altijd synchroon. Met workshops over communicatie, processen, gedeelde KPI’s en systeemtrainingen slaan we een brug en bereiken we snelheid.

The Employment Group

Met marketing automation oplossingen kunnen consultants hun tijd nu effectiever besteden: door een betere match te maken kost kwalificatie veel minder tijd. Het kwalificeren van meer kandidaten in minder tijd leidt tot een aanzienlijke toename van de inkomsten.

Ontgrendel de kracht van klanttevredenheid en datagedreven groei met Gradient. Zet nu de stap naar een klantgerichte toekomst in de zakelijke dienstverlening.