Maakindustrie

Je supply chain fixen doe je zelf, wij fixen je marketing systeem.

Versterk je positie in de maakindustrie met een helder verhaal, duidelijke differentiatie en gepersonaliseerde campagnes.

Wordt de #1 keuze in de maakindustrie

Langdurige verkoopcycli een probleem? Onze aanpak houdt potentiële kopers geïnteresseerd met op maat gemaakte content, zodat ze tijdens elke fase van hun aankoopproces goed geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Je boodschap technisch complex? Geen zorgen. Wij hebben de expertise om deze begrijpelijk te maken voor jouw doelgroep. 

Concurrentie? Check! Met onze doortastende onderzoekstactieken vinden we inzichten die de basis vormen voor jouw differentiatie.

Beperkt bereik? Met onze CRM-analyses halen we de meest waardevolle klanten naar voren en ontwikkelen we gepersonaliseerde campagnes voor een snelle rendementsboost.

Geen inzicht in ROI? Onze analisten begrijpen de uitdagingen van waardebepaling in de maakindustrie met lange aankoopcycli. Ze brengen dit snel in kaart en geven gedegen terugkoppeling aan relevante stakeholders.

Lisman forklifts

Lisman Forklifts is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar een begrip is in de wereld van forklifts. Dit is een wereld waar handel snel gaat: iedere dag is er nieuwe voorraad en iedere dag moeten klanten daarvan op de hoogte worden gebracht. Dit proces ging voor een deel nog met de hand, waarbij van elke machine de naam, foto, en iedere specificatie handmatig in de e-mail werd gezet. De uitdaging voor Gradient: maak het versturen van deze e-mails persoonlijker, slimmer en makkelijker. 

Ontgrendel de kracht van klanttevredenheid en datagedreven groei met Gradient. Zet nu de stap naar een klantgerichte toekomst in de maakindustrie.