B2B Marketing Strategie

Slimme B2B's werken met onze full funnel marketing aanpak

Onze full funnel marketing strategie helpt je de bestaande vraag in de markt af te vangen, toekomstige vraag te genereren en om je huidige klantenbase loyaal te houden en te laten groeien.

 

Demand Generation & Demand Capturing

Gemiddeld is slechts 3 tot 5% van je potentiele kopers op dit moment op zoek naar je product of dienst. Dat andere deel nog niet. En 90% van de hedendaagse kopers doet diepgaand online onderzoek voordat ze met een verkoper spreken.

Dit maakt je marketing cruciaal voor je verkoopsucces. Om de huidige vraag in de markt goed af te vangen, maar vooral ook om toekomstige vraag te creëren. 

Wij zorgen ervoor dat je marketing beter verkoopt. Op basis van een gevalideerde strategie ontwikkelen we een Demand Generation systeem dat Content,- Performance en Pipeline Marketing integreert voor een naadloze koopervaring. 

Als resultaat transformeren we je marketingsysteem en laten we je verkooppijplijn groeien met leads met een hoge aankoopintentie.

retentie

Research

De meeste B2B-marketingteams beschikken niet over betrouwbare informatiebronnen om snel en gefundeerd strategische beslissingen te nemen. Tot nu.

Met onze onderzoeksaanpak ontsluiten we als B2B marketing agency de bedrijfsgeheimen van de snelst groeiende bedrijven in je sector.

Met scherpe inzichten op basis van performance data van 50+ B2B-bedrijven zoals het jouwe kun je betere beslissingen nemen m.b.t. investeringen en business focus.

Implementatie

Zet je ambitie, positionering en kennis van klantbehoeften om in een brede aanpak van groei die bewezen resultaten heeft opgeleverd bij 45+ B2B’s.

Wij begeleiden je op de kortste route naar een ecosysteem dat Content Marketing, Performance Marketing en Pipeline Marketing integreert om zo structurele vraag te genereren bij je kopers.

Samen kunnen we sneller inspelen op je grootste groeikansen.

Met onze unieke aanpak implementeren wij als B2B marketing agency proactief nieuwe tactieken - waardoor je business voorop blijft lopen.