Schaalbaarheid met automation in dienstensector

Aangezien de kandidatendatabases na verloop van tijd groeien, wil The Employment Group (TEG) ze op regelmatige basis voor hun klanten ontsluiten, relevante kandidaten voorstellen en ze kwalificeren. Efficiënt en minimale tijd van de consultants in beslag nemend.

Om dit doel te bereiken moet aan drie belangrijke randvoorwaarden zijn voldaan:

  • Vaststellen welke kandidaatgegevens relevant zijn voor de klant
  • Helderheid m.b.t. match kandidaatprofiel en de behoeften van de klant (t.b.v. automatisch op elkaar afstemmen)
  • Creatie van een geautomatiseerd proces voor een naadloze follow-up en kwalificatie

Er worden geavanceerde segmenten gecreëerd om ervoor te zorgen dat alleen kandidaten worden geselecteerd die aan het gewenste functieprofiel van de klant voldoen. Vervolgens ontvangt de klant een terugkerende automatische e-mail waarin de selectie wordt voorgesteld. Wanneer er een kandidaat is die perfect in zijn/haar organisatie past, vraagt de klant meer informatie aan de verantwoordelijke consultant. Na de aanvraag is het aan de consultant om de kandidaat gekwalificeerd te krijgen.

Door met dit proces te werken kunnen consultants hun tijd nu effectiever besteden: door een betere match te maken kost kwalificatie veel minder tijd. Het kwalificeren van meer kandidaten in minder tijd leidt tot een aanzienlijke toename van de inkomsten.

"In tijden van schaarste aan middelen en hoge eisen van onze klanten is het van vitaal belang voor onze organisatie om sneller betere resultaten te leveren aan onze klanten. Met dit marketingautomatiseringsproject heeft Gradient ons geholpen om belangrijke stappen te maken in de manier waarop we waarde creëren."

- Yolanda de Both, CFO van The Employment Group

Book a strategy call with a Gradiator

Book a strategy call to see how our demand generation approach can help you transform your marketing system and: