Automatisch gegevens verzamelen met HubSpot’s AI-functie voor sales

HubSpot heeft een nieuwe AI-functie voor sales teams die het gemakkelijker maakt om contactgegevens te verzamelen van klanten. Deze functie scant automatisch de handtekening van de klant in hun e-mail en vult de contactgegevens in het CRM van HubSpot in.

Hoe werkt de nieuwe AI-functie van HubSpot?

Wanneer u een e-mail ontvangt van een klant, scant de AI-functie van HubSpot de handtekening van de klant en haalt de contactgegevens op, zoals voornaam, achternaam, telefoonnummer, en adresgegevens. Deze gegevens worden vervolgens automatisch ingevuld in de CRM van HubSpot. Daarnaast geeft de AI-functie ook taakanbevelingen voor vervolgstappen op basis van de inhoud van de e-mail.

Voordelen van automatisch gegevens verzamelen met HubSpot’s AI-functie Het automatisch verzamelen van contactgegevens van klanten biedt verschillende voordelen voor sales teams, zoals:

  1. Minder handmatig werk: Omdat de AI-functie automatisch de contactgegevens invult in de CRM van HubSpot, hoeven sales teams minder handmatig werk te doen. Hierdoor kunnen ze zich meer concentreren op belangrijke taken zoals lead nurturing, follow-up, en sales gesprekken.
  2. Verhoogde nauwkeurigheid en volledigheid

Meer afleveringen