Facelift: HubSpot Lijsten

Als je regelmatig gebruik maakt van lijsten in jouw CRM, dan weet je hoe frustrerend het kan zijn om snel de juiste lijst te vinden. Gelukkig heeft de Lists tool in ons favoriete CRM onlangs een vernieuwing ondergaan!

Met deze nieuwe update kun je jouw lijsten nu opslaan en weergeven op dezelfde manier als Contacts en Companies, inclusief de optie om filters toe te voegen en op te slaan. Deze functie biedt de mogelijkheid om weergaven te maken voor lijsten die dit jaar zijn aangemaakt, lijsten die door jou of een collega zijn aangemaakt, of lijsten met records die in de afgelopen week zijn toegevoegd of verwijderd.

Het beste van de update is de mogelijkheid om lijsten te filteren op naam, op voorwaarde dat je een consistente naamgevingsconventie hebt gebruikt (wat je natuurlijk hebt gedaan!). Deze functie zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige zoekopdracht en het terugvinden van specifieke lijsten.

Wat vind je van deze nieuwe functies? Laat het ons weten in de commentaren! De geüpdatete Lists tool maakt het werken met jouw lijsten eenvoudiger dan ooit tevoren, wat de productiviteit verbetert en je workflow stroomlijnt.

Meer afleveringen

Book a strategy call with a Gradiator

Book a strategy call to see how our demand generation approach can help you transform your marketing system and: