ChatGPT & AI workshop voor leadership teams

Een praktische workshop voor B2B leaders & managers

De doorbraak van ChatGPT & overige AI tools gaat de toekomst van bedrijven op alle niveaus veranderen.

Dit trainingsprogramma is speciaal ontworpen voor leiders en managers. Het biedt je alles wat je nodig hebt om een goed beeld te krijgen van de impact en toegevoegde waarde van AI voor jouw organisatie. We laten zien hoe het kan helpen bij decision making en geven je inzicht in hoe ChatGPT en andere AI tools jouw marketing, sales, service, data, operatie en processen kan vereenvoudigen, versnellen en optimaliseren. 

In deze workshop geven we je inzicht in de bedreigingen, kansen en impact van ChatGPT en AI voor jouw organisatie, mensen, rollen en functies. Daarnaast leren we je te werken met tools, geven we je tips en tricks, laten beste practice voorbeelden uit de markt zien en behandelen aanvullende AI technologie en plug-ins.

Vervolgens werken we samen aan de realisatie van de eerste use cases specifiek afgestemd op jouw bedrijf. Deze use cases werken we uit in een roadmap zodat je morgen direct van start kan gaan om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken en duurzaam te laten groeien door de potentie van AI optimaal te benutten. 

Matthijs Malipaard, Directeur bij Rodi Media

"De workshop was leuk en interessant om met collega's te doen, we gingen met veel inspiratie en concrete acties weg!"

Wat je kan na deze training:

  • Vaardigheid om te werken met ChatGPT & andere AI tools , incl. handige tips en tricks.
  • Inzicht in beste praktijkvoorbeelden van het gebruik van ChatGPT en AI in de markt.
  • Kennis van aanvullende AI-technologieën en plug-ins die kunnen worden gebruikt in combinatie met ChatGPT. 
  • Begrip van de impact en toegevoegde waarde van AI voor de organisatie.
  • Inzicht in hoe ChatGPT en AI kan bijdragen aan decision making binnen de organisatie.
  • Mogelijkheid om ChatGPT en AI toe te passen op  marketing, sales, service, data, operaties en processen, om ze te vereenvoudigen, versnellen en optimaliseren.
  • Begrip van de bedreigingen, kansen en impact van ChatGPT en AI op de organisatie, inclusief mensen, rollen en functies. 
  • Mogelijkheid om use cases specifiek voor jouw business te ontwikkelen en deze in samenwerking met anderen te realiseren.
  • Vermogen om het bedrijf toekomstbestendig te laten groeien door middel van AI-implementatie.

Na de training heb je een breed scala aan kennis en vaardigheden om de potentie van ChatGPT en AI te begrijpen en toe te passen binnen de context van jouw organisatie. Je bent in staat om besluitvorming te verbeteren, processen te optimaliseren en de groei van het bedrijf te stimuleren met behulp van AI-technologieën zoals ChatGPT.

De trainers

Martijn Draaisma

Martijn helpt bedrijven te transformeren naar toekomstbestendige marketing machines waar AI en automation hand in hand gaan met menselijke creativiteit. Hij heeft 20+ jaar ervaring in digitale marketing aan klant- en agency zijde en heeft gedurende die jaren gewerkt voor (inter)nationale B2B en B2C A-merken.

Bob, werknemer binnen Gradient, B2B marketing agency

Bob Balm

Bob is een bevlogen marketing automation consultant met een passie voor processen. Hij behandelt ook de theorie achter demand generation voor Gradient en is co-host van onze podcast The Secret inGradient.

“Binnen 2 jaar zullen er 2 soorten B2B-marketeers zijn: zij die AI voor hen laten werken, en zij zonder baan.”

Joost Jongbloed, CEO Gradient