ChatGPT & AI training voor B2B Marketers

Een praktische cursus voor B2B Marketers

De doorbraak van ChatGPT in de media en marketing wereld heeft grote impact op het werk van B2B-marketers. Om optimaal gebruik te maken van deze baanbrekende tool, is het echter belangrijk om meer te weten dan alleen hoe je een eenvoudige zoekopdracht uitvoert. Ons trainingsprogramma is speciaal ontworpen voor B2B marketeers en biedt alles wat je nodig hebt om het volledige potentieel van ChatGPT en OpenAI als technologie te benutten.

In deze cursus inspireren, activeren en begeleiden we je om ChatGPT voor je te laten werken. Afhankelijk van jouw specialisme leren we je werken met de tool, geven we tips en tricks, laten beste practice voorbeelden uit de markt zien en behandelen we aanvullende AI technologie en plug-ins.

Daarnaast werken we samen aan de realisatie van de eerste use cases specifiek afgestemd op jouw werk voor jouw business. Zo helpen we je voorop te blijven lopen en de kunst van AI-gebaseerde marketing onder de knie te krijgen. Met ChatGPT als jouw bondgenoot zul je in staat zijn om marketingstrategieën te versterken, veel efficiënter te werken en beter in te spelen op de behoeften van jouw doelgroep.

 

Matthijs Malipaard, Directeur bij Rodi Media

"De training was leuk en interessant om met collega's te doen, we gingen met veel inspiratie weg!"

Wat je kan na deze training:

Na het voltooien van deze training beschik je over de belangrijkste kennis en vaardigheden om ChatGPT effectief toe te passen binnen jouw werkterrein. Hier zijn enkele concrete toepassingen waar je direct mee aan de slag kunt:
 
  • Begrip van ChatGPT: Je hebt een goed begrip van wat ChatGPT is, wat het kan doen en hoe het werkt.
  • Aanmaken van een account & plug-ins: Je leert hoe je je eigen ChatGPT-account aanmaakt en welke plug-ins je helpen om efficiënt met ChatGPT aan de slag te gaan.
  • Schrijven van prompts: Je bent in staat om zelfstandig prompts te schrijven die de best mogelijke resultaten opleveren. Dit stelt je in staat om ChatGPT optimaal te benutten.
  • Contentcreatie: Met ChatGPT kun je de basis leggen voor verschillende soorten content, zoals landingspagina’s, blogs, sociale media-posts en meer. Je leert hoe je ChatGPT gebruikt om effectieve en boeiende content te genereren.
  • Onderzoek: Je ontdekt hoe je ChatGPT gebruikt als hulpmiddel bij onderzoek. Het kan je helpen bij het vinden van informatie, het genereren van ideeën en het verkennen van nieuwe perspectieven.
  • Automatisering: Je leert dat ChatGPT kan worden gecombineerd met andere tools om bepaalde taken of processen te automatiseren. Dit stelt je in staat om efficiënter te werken en tijd te besparen.

Met deze training ontwikkel je dus een solide basis om ChatGPT effectief toe te passen binnen jouw werkterrein. Je bent in staat om de mogelijkheden van ChatGPT te benutten, zelfstandig prompts te schrijven en waardevolle content te creëren. Daarnaast ontdek je hoe ChatGPT je kan ondersteunen bij onderzoek en hoe het kan worden geïntegreerd met andere tools om taken te automatiseren.

De trainers

Martijn Draaisma

Martijn helpt bedrijven te transformeren naar toekomstbestendige marketing machines waar AI en automation hand in hand gaan met menselijke creativiteit. Hij heeft 20+ jaar ervaring in digitale marketing aan klant- en agency zijde en heeft gedurende die jaren gewerkt voor (inter)nationale B2B en B2C A-merken.

 

Jamil Florusse

Als SEO specialist helpt Jamil B2B-bedrijven online beter vindbaar zijn in zoekmachines als Google. Met de komst van AI staat de marketingwereld op z’n kop, wat hij zo dicht mogelijk in de gaten houdt.

“Binnen 2 jaar zullen er 2 soorten B2B-marketeers zijn: zij die AI voor hen laten werken, en zij zonder baan.”

Joost Jongbloed, CEO Gradient

Book a strategy call with a Gradiator

Book a strategy call to see how our demand generation approach can help you transform your marketing system and: