Join Gradient – #1 digital marketing agency

Vacature: Digital Marketing Project Manager

Digitale groeiversnellers voor B2B

Wie ben je en wat kun je?

Wat krijg je?

Over Gradient

Wij zijn groeiversnellers en realiseren duurzame groei voor onze B2B klanten via digital. Middels gepersonaliseerde digitale marketing experiences die conversies boosten, in elk fase van de buyer journey. Onze disciplines: Advertising, SEO, Inbound, Content Marketing, Marketing Automation, Analytics en website development. En met succes: al 5 jaar op rij bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en zijn een van de snelst groeiende Hubspot partners in Europa.

Over de rol

Als digital marketing project manager run je de dagelijkse operatie op klanten en ben je verantwoordelijk voor soepele project leveringen door het team. Je ervaring binnen digital marketing en skills gebruik je om onze klanten blij te maken met projecten die; op tijd, binnen budget en met hoge kwaliteit worden geleverd. 

Je hebt hiermee mega impact op het team en de klant. Want het resultaat van je werk leidt tot groei van onze klanten en de trots van jou en je team. En eigenlijk is dat wat jou pas echt boeit: de randvoorwaarden zo maken dat een ander kan shinen. 

Dat kan hem zitten in een super vette advertising campagne die door het dak gaat maar ook in een kleine procesaanpassing waardoor we net wat meer grip krijgen of het net wat lekkerder werkt voor die klant. Het maakt je niet uit, zolang jij maar kunt sturen op ‘hoe’ we de dingen leveren. ‘Hoe’ we beter kunnen. 

Stressen was je trouwens al een tijdje geleden mee gestopt, toen je begreep dat er ’no such things as digital emergencies’ bestaan. Toen je besloot dat eerst denken en dan handelen altijd beter uitpakt dan de ‘kip-zonder-kop-approach’.

Jouw werkzaamheden als marketing project manager:

– Delivery van projecten op accounts 

– Project pipeline management

– Resource planning en team productivity reporting

– Optimaliseren en implementeren van delivery practices

– Schakel tussen strategie en delivery teams

– Bewaken van milestone deadlines en budgetten

– Oplossen van fuckups en klanten-issues

Over het team

Ons multidisciplinaire team is slim, gretig en al lang bij elkaar. En daarom zijn we goed op elkaar ingespeeld. Dat maakt snel schakelen makkelijk en leuk. Klanten voelen dat en geven het vertrouwen om voor ze te beslissen. Binnen de afspraken natuurlijk, maar het werkt wel heel lekker; denken en handelen in vrijheid, op basis van onze kennis en skills. En soms ook gewoon op ouderwets gevoel. Maar altijd met het resultaat in het vizier. Via slimme digitale groeistrategieën en handige tactische hacks. Full funnel, dus van het eerste oriëntatie moment tot de sell en uiteindelijke up-sell: in elke stap van de buyer journey zetten we ons volledige arsenaal in om tot die super gerichte conversie te komen.

Over jou en het team

We zijn op zoek naar versterking. Naar een absolute project manager met een track record in deze of vergelijkbare rol, een goed oog heeft voor ‘hoe’ er geleverd moet worden door agency teams in een setting die altijd dynamisch is. Een topper die het hoofd koel houd en het overzicht bewaart zodat specialisten hun ding kunnen doen en de commerciële collega’s de juiste nieuwe projecten kunnen blijven verkopen. Projecten waar onze klanten van groeien en wij ook. Projecten die je levert met de Gradient get-shit-done-attitude, lekker net iets buiten je comfort zone. Daar ligt de ruimte voor groei. Voor jou, voor onze klanten en voor Gradient

Wat wij niet bieden

Wat we niet bieden trouwens zijn harkerige ‘doorzaag’ interviews. Wel gaan we samen de inhoudelijke diepte in met een goed en leuk assessment. En dat doen we in alle openheid. Ervaring is dat we daar beide altijd van leren. Lijkt je dat wat? Nou mooi, dan horen we graag van je via hello@begradient.com. Wij kunnen niet wachten!

Geïnteresseerd?

 Solliciteren? Mail ons op hello@begradient.com

Solliciteer direct.

Laat ons weten wie je bent, en wij nemen contact met je op.