Vier op een rij voor Gradient

Emerce100

Gradient is voor de vierde keer op rij verkozen tot het beste digital marketing bureau in de Emerce100. Daarmee behoudt Gradient haar positie als het #1 B2B digitale marketing agency van Nederland. De Emerce100 geldt als een van de meest vooraanstaande jaarlijkse onderzoeken onder Nederlandse e-businessbedrijven. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het toonaangevende online platform Emerce.

Wat de Emerce100 onderscheidt van vergelijkbare onderzoeken, is het feit dat klanten en beslissers in de online industrie een doorslaggevende rol hebben in het bepalen van de score. “En dat maakt dat we opnieuw supertrots zijn op deze prestatie”, zegt Joost Jongbloed, CEO van Gradient. “We werken met veel focus, goede energie en dagelijkse toewijding samen aan zakelijk succes. Extra bijzonder is dat onze klanten dit niet alleen zo ervaren, maar ook de tijd nemen om dit delen.”

– – – – – – – –

Meer over het Emerce100 onderzoek
Sinds 1998 is Emerce hét multimediaplatform voor ondernemers en professionals op het gebied van digitale marketing, media en e-business. In de Emerce100 publiceert Emerce jaarlijks hoe verschillende bedrijven het afgelopen jaar hebben gepresteerd. In samenwerking met Motivaction voert Emerce een kwantitatief onderzoek om de Emerce100 samen te stellen.