Join Gradient – #1 digital marketing agency

Vacature: Stagiair Digitale Marketing

Digitale groeiversnellers voor B2B

 Solliciteren? Mail ons op hello@begradient.com

Wie ben je en wat kun je?

Wat krijg je?

Over de rol

Ok, je staat op het punt van afstuderen bij je marketing opleiding. Je hebt van alles geleerd over customer journeys, paid, owned en earned media en de 4 P’s (doen ze die nog tegenwoordig?). Maar hoe werkt dat nou in het echt? Ben jij dat? Dan is deze stage echt wat voor jou!

Bij Gradient vinden we het enorm belangrijk om jong talent te ontdekken en te ontwikkelen. Die kans willen we jou dus zeker bieden. En andersom kunnen we de extra handjes altijd goed gebruiken. Zeker geen stage waar je alleen maar koffie haalt dus!

Je gaat hands-on meedraaien op marketing projecten. Je doet dus niet alleen praktische en strategische marketing-kennis op, maar leert ook secundaire skills als communiceren met klanten en in teamverband samenwerken aan een project.

Wat ga je doen?

Als Stagiair Digitale Marketing zijn dit je werkzaamheden:

– Je ondersteunt het Pipeline marketing team in de dagelijkse operatie;
– Je draait mee op projecten bij toonaangevende Nederlandse en internationale merken;
– Onder begeleiding bouw je zelf e-mails, landingspagina’s, formulieren en automatische workflows in state-of-the-art marketing automation software (Hubspot);
– Je leert resultaten van projecten meten in dashboard- en rapportage-software;
– Je maakt kennis met de ‘inner workings’ van het bureauleven: je leert schakelen tussen meerdere projecten tegelijk, hoe je omgaat met klanten en hoe je een project netjes bijhoudt in project management software.

Uiteraard doe je dit allemaal onder begeleiding van je ervaren teamgenoten.

Over Gradient

Wij zijn groeiversnellers en realiseren duurzame groei voor onze B2B klanten via digital. Met het beste team bedenken we een groeistrategie die we tot leven brengen door een combinatie van Demand Marketing (boven in de funnel), Performance Marketing (conversies) en Pipeline Marketing (nurturen van leads). Van content creatie tot digital ads en van buyer journeys tot data gedreven conversie funnels en Marketing Automation: in elk fase van de buyer journey boosten wij de groei van onze klanten. En met succes: al 5 jaar op rij bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland en een van de snelst groeiende Hubspot partners in Europa.

Gradient is digital by default en by design: we werken remote en denken, handelen en beslissen digital-first. Doen we op een flexibele manier, zowel vanuit huis als vanuit flexibele werkplekken. Zodat jij als Gradiator kan werken waar en wanneer jij op je best bent. Maken we natuurlijk goede afspraken over en voor je werk-privé balans is dit wel erg lekker. 

Over het team

Bij Gradient is er een echte get-shit-done cultuur. Ons gretige digital marketing team is het beste van NL en helpt onze B2B klanten snel en duurzaam te laten groeien door data inzichten om te zetten in slimme digitale groeistrategieën en handige tactische hacks. Onze Gradiators zijn stuk voor stuk toppers in hun eigen vakgebied, én in staat om boven hun specialisatie uit te stijgen en het grotere geheel te zien. Door onze afzonderlijke disciplines samen te laten werken binnen de projecten die we doen, zetten we de beste resultaten neer.

Geïnteresseerd?

 Solliciteren? Mail ons op hello@begradient.com