Join Gradient

Vacature: jr. digital marketing strateeg

100% digital. By default. By design.

Wie ben je en wat kun je?

Wat krijg je?

Over Gradient

Wij zijn groeiversnellers en realiseren duurzame groei voor onze B2B klanten via digital. Middels gepersonaliseerde digitale marketing experiences die conversies boosten, in elk fase van de buyer journey. Onze disciplines: Advertising, SEO, Inbound, Content Marketing, Marketing Automation, Analytics en website development. En met succes: al 5 jaar op rij bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en zijn een van de snelst groeiende Hubspot partners in Europa.

Over de rol

Als strateeg luister je naar klantvragen, bijt je je vast in hun organisatie en business. Je oplossing voor klant groei is er een die we met het team kunnen realiseren. Het team dat jij inhoudelijk aanstuurt op basis van je visie, die is gebaseerd op de doelen van je klant en data insights. Je neemt de klant mee in je plan dat leidt tot 2 dingen: keihard resultaat voor de klant en een knetter goeie NPS voor jou en je team.

Gradient is digital by default en by design, dus werken we remote en denken, handelen en beslissen we in een digital-first way. Doen we vooral vanuit huis. 

We zien elkaar uiteraard, maar niet op 1 vast kantoor. Hierdoor zijn wij flexibel, maar kan jij als Gradiator ook werken waar en wanneer jij op je best bent. Maken we natuurlijk goede afspraken over en voor je work-life balance is dit wel erg lekker. 

Over het team

Ons multidisciplinaire team is slim, gretig en al lang bij elkaar. En daarom zijn we goed op elkaar ingespeeld. Dat maakt snel schakelen makkelijk en leuk. Klanten voelen dat en geven het vertrouwen om voor ze te beslissen. Binnen de afspraken natuurlijk, maar het werkt wel heel lekker; denken en handelen in vrijheid, op basis van onze kennis en skills. En soms ook gewoon op ouderwets gevoel. Maar altijd met het resultaat in het vizier. Via slimme digitale groeistrategieën en handige tactische hacks. Full funnel, dus van het eerste oriëntatie moment tot de sell en uiteindelijke up-sell: in elke stap van de buyer journey zetten we ons volledige arsenaal in om tot die super gerichte conversie te komen.

Over jou en het team

Het specialisten team is hierbij op zoek naar versterking. Naar een aanvoerder op klanten. Naar een dirigent, die ook eerste viool kan spelen. Of tweede, als het nodig is. Iemand die leidt en de grote lijn uitzet. Maar ook de details kent, zelf nog regelmatig aan de knoppen zit. Een vakidioot die lult, maar ook poetst. En zich door een specialist met wat inhoud niet het bos laat insturen. 

Bang uitgevallen ben je niet: lekker als het soms een beetje schuurt tussen jouw opvatting en die van je specialist team member of klant. Zonder wrijving geen glans. Wel met de Gradient get-shit-done-attitude, lekker net iets buiten je comfort zone. Daar ligt de ruimte voor groei. Voor jou, voor onze klanten en voor Gradient.

Wat wij niet bieden

Wat we niet bieden trouwens zijn fijne interviews voor mensen waarvan blijkt dat ze hun way-in proberen te bullshitten. Hebben we je aandacht nog? Nou mooi, dan horen we graag van je via hello@begradient.com. Wij kunnen niet wachten.

Geïnteresseerd?

 Solliciteren? Mail ons op hello@begradient.com

Solliciteer direct.

Laat ons weten wie je bent, en wij nemen contact met je op.