Join Gradient – #1 digital marketing agency

Vacature: Digital Advertising Consultant

Digitale groeiversnellers voor B2B

Wie ben je en wat kun je?

Wat krijg je?

Over Gradient

Wij zijn groeiversnellers en realiseren duurzame groei voor onze B2B klanten via digital. Middels gepersonaliseerde digitale marketing experiences die conversies boosten, in elk fase van de buyer journey. Onze disciplines: Advertising, SEO, Inbound, Content Marketing, Marketing Automation, Analytics en website development. En met succes: al 5 jaar op rij bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en zijn een van de snelst groeiende Hubspot partners in Europa.

Over de rol

Als Digital Advertising Consultant luister je naar klantvragen, bijt je je vast in hun organisatie en business. Je oplossing voor klant groei is er een die we met het team kunnen realiseren. Het werk dat je dagelijks levert is gebaseerd op de doelen van je klant en data insights. Je neemt de klant mee in je plan dat leidt tot 2 dingen: keihard resultaat voor de klant en een knetter goeie NPS voor jou en je team.

Gradient is digital by default en by design, dus werken we remote en denken, handelen en beslissen we in een digital-first way. Doen we vooral vanuit huis. We zien elkaar uiteraard, maar niet op 1 vast kantoor. Hierdoor zijn wij flexibel, maar kan jij als Gradiator ook werken waar en wanneer jij op je best bent. Maken we natuurlijk goede afspraken over en voor je work-life balance is dit wel erg lekker. 

Jouw werkzaamheden als Digital Advertising Consultant:

– Business goals van onze klanten doorvertalen naar een advertising strategie en KPI’s

– Bedenken, opzetten, monitoren en optimaliseren van digitale advertising campagnes (display, search, social en video)

– Meetbaarheid van conversies en doelen configureren in Google Analytics (via GTM)

– Bouwen van performance dashboards in Google Data Studio 

– Data analyses van verkeersbronnen, on-site bezoekersgedrag en conversie funnels

– Wekelijks en maandelijks rapporteren op KPI’s incl. aanbevelingen op basis van data inzichten

– Pro-actief aandragen van nieuwe ideeën om de performance van onze klanten een boost te geven

– Delen van kennis met collega’s, klanten en onze community

Over het team

Ons multidisciplinaire team is slim, gretig en al lang bij elkaar. En daarom zijn we goed op elkaar ingespeeld. Dat maakt snel schakelen makkelijk en leuk. Klanten voelen dat en geven het vertrouwen om voor ze te beslissen. Binnen de afspraken natuurlijk, maar het werkt wel heel lekker; denken en handelen in vrijheid, op basis van onze kennis en skills. En soms ook gewoon op ouderwets gevoel. Maar altijd met het resultaat in het vizier. Via slimme digitale groeistrategieën en handige tactische hacks. Full funnel, dus van het eerste oriëntatie moment tot de sell en uiteindelijke up-sell: in elke stap van de buyer journey zetten we ons volledige arsenaal in om tot die super gerichte conversie te komen.

Over jou en het team

Het specialisten team is hierbij op zoek naar versterking. Naar een advertising specialist met B2B ervaring. Iemand die aandacht luistert naar klanten en collega’s, die zelfstandig oplossingen kan bedenken die bijdragen aan groei en die ook bij kan dragen aan de grote lijnen. Iemand die alle details kent en zelf graag aan de knoppen zit. Een vakidioot die lult, maar ook poetst. 

Bang uitgevallen ben je niet: lekker als het soms een beetje schuurt tussen jouw opvatting en die van je specialist team member of klant. Zonder wrijving geen glans. 

Wel met de Gradient get-shit-done-attitude, lekker net iets buiten je comfort zone. Daar ligt de ruimte voor groei. Voor jou, voor onze klanten en voor Gradient.

Wat wij niet bieden

Wat we niet bieden trouwens zijn harkerige ‘doorzaag’ interviews. Wel gaan we samen de inhoudelijke diepte in met een goed en leuk assessment. En dat doen we in alle openheid. Ervaring is dat we daar beide altijd van leren. Lijkt je dat wat? Nou mooi, dan horen we graag van je via hello@begradient.com. Wij kunnen niet wachten!

Geïnteresseerd?

 Solliciteren? Mail ons op hello@begradient.com

Solliciteer direct.

Laat ons weten wie je bent, en wij nemen contact met je op.