Join Gradient

Vacature: marketing automation specialist

Jij laat onze klanten groeien via een geïntegreerde demand en lead generatie aanpak

 Solliciteren? Mail ons op hello@begradient.com

Wie ben je en wat kun je?

Wat krijg je?

Over Gradient

Wij zijn groeiversnellers en realiseren duurzame groei voor onze B2B klanten via digital. Middels gepersonaliseerde digitale marketing experiences die conversies boosten, in elk fase van de buyer journey. Onze disciplines: Strategie, Advertising, SEO, Inbound, Content Marketing, Marketing Automation, Analytics en website development. En met succes: al 5 jaar op rij bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en zijn een van de snelst groeiende Hubspot partners in Europa.

Over de rol

Als marketing automation specialist ben je bezig met maar 1 ding: het realiseren van groei via een klantspecifieke demand en lead gen aanpak. Wat hierbij enorm helpt is dat je marketing automation tot in de puntjes beheerst. Je weet hoe je marketing, sales en service activiteiten met behulp van marketing automation kan integreren en elkaar kan laten versterken. Daarnaast ben je ook ervaren in de breedte van alle marketing kanalen, je denkt in flows en journeys en weet hoe je inzichten uit data kan halen en die kan omzetten in acties die leiden tot groei. 

Gradient is digital by default en by design: we werken remote en denken, handelen en beslissen in een digital-first way. Doen we op een flexibele manier, zowel vanuit huis als vanuit flexibele office spaces. Zodat jij als Gradiator kan werken waar en wanneer jij op je best bent. Maken we natuurlijk goede afspraken over en voor je work-life balance is dit wel erg lekker. 

Over het team

Ons digital marketing team helpt onze B2B klanten snel en duurzaam te laten groeien door data inzichten om te zetten in slimme digitale groeistrategieën en handige tactische hacks. Full funnel, dus van het eerste oriëntatie moment tot de uiteindelijke sell: in elke stap van de buyer journey worden display, social en search engine advertising ingezet om tot die super gerichte conversie te komen.

Over jou en het team

Het team is hierbij op zoek naar versterking. Een marketing automation specialist die we om een boodschap kunnen sturen. Die de basis van marketing automation bijna heeft uitgespeeld en zelfstandig complexe full funnel trajecten kan opzetten en doorontwikkelen. Met focus op business groei van de klant door de hele klantreis en die actief meedenkt met de specialisten van strategie, analytics, digital advertising en SEO & content disciplines. Bang uitgevallen ben je niet: lekker als het soms een beetje schuurt tussen jouw opvatting en die van je team member of klant. Zonder wrijving geen glans. Wel met de Gradient get-shit-done-attitude, lekker net iets buiten je comfort zone. Daar ligt de ruimte voor groei. Voor jou, voor onze klanten en voor Gradient.

Wat wij niet bieden

Wat we niet bieden zijn fijne interviews voor mensen waarvan blijkt dat ze hun way-in proberen te bullshitten. Hebben we je aandacht nog? Nou mooi, dan horen we graag van je via hello@begradient.com. Wij kunnen niet wachten.

Geïnteresseerd?

 Solliciteren? Mail ons op hello@begradient.com