Join Gradient

Vacature: digital marketing specialist

100% digital. By default. By design.

 Solliciteren? Mail ons op hello@begradient.com

Wie ben je en wat kun je?

Wat krijg je?

Over Gradient

Wij zijn groeiversnellers en realiseren duurzame groei voor onze B2B klanten via digital. Middels gepersonaliseerde digitale marketing experiences die conversies boosten, in elk fase van de buyer journey. Onze disciplines: Strategie, Advertising, SEO, Inbound, Content Marketing, Marketing Automation, Analytics en website development. En met succes: al 5 jaar op rij bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en zijn een van de snelst groeiende Hubspot partners in Europa.

Over de rol

Als digital marketing specialist ben je bezig met maar 1 ding: het realiseren van klanten groei. Wat hierbij enorm helpt is dat je zeker 2 digital marketing skills hebt die je combineert. En digitale advertising beheers je sowieso tot in de puntjes. In de breedte van kanalen maar ook in de diepte van dit specialisme.

Gradient is digital by default en by design: we werken remote en denken, handelen en beslissen in een digital-first way. Doen we vooral vanuit huis. 

We zien elkaar uiteraard, maar niet op 1 vast kantoor. Hierdoor zijn wij flexibel, maar kan jij als Gradiator ook werken waar en wanneer jij op je best bent. Maken we natuurlijk goede afspraken over en voor je work-life balance is dit wel erg lekker. 

Over het team

Ons digital marketing team helpt onze B2B klanten snel en duurzaam te laten groeien door data inzichten om te zetten in slimme digitale groeistrategieën en handige tactische hacks. Full funnel, dus van het eerste oriëntatie moment tot de uiteindelijke sell: in elke stap van de buyer journey worden display, social en search engine advertising ingezet om tot die super gerichte conversie te komen.

Over jou en het team

Het team is hierbij op zoek naar versterking. Een gretige digital advertising specialist die we om een boodschap kunnen sturen. Die de basis van digital advertising bijna heeft uitgespeeld en zelfstandig complexe advertising trajecten kan opzetten en doorontwikkelen. Met focus op business groei van de klant. Actief meedenkt met de specialisten van strategie, analytics, marketing automation en SEO & content disciplines. Bang uitgevallen ben je niet: lekker als het soms een beetje schuurt tussen jouw opvatting en die van je team member of klant. Zonder wrijving geen glans. Wel met de Gradient get-shit-done-attitude, lekker net iets buiten je comfort zone. Daar ligt de ruimte voor groei. Voor jou, voor onze klanten en voor Gradient.

Wat wij niet bieden

Wat we niet bieden trouwens zijn fijne interviews voor mensen waarvan blijkt dat ze hun way-in proberen te bullshitten. Hebben we je aandacht nog? Nou mooi, dan horen we graag van je via hello@begradient.com. Wij kunnen niet wachten.

Geïnteresseerd?

 Solliciteren? Mail ons op hello@begradient.com