BRENG ORDE AAN IN JE SERVICE CHAOS

Hubspot Service

Customer service software die je helpt om je klanten de beste service te bieden die aansluit bij hun verwachtingen. Zodat je meer promotors van je bedrijf creëert, cross- en upsells genereert, je churn minimaliseert en dus je bedrijf nog harder groeit. Met features als tickets, customer feedback en een knowledge base kun je snel en simpel je klanttevredenheid verbeteren.  

belangrijke features

Ticketing systeem

NPS surveys

Kennisbank / FAQ

Live Chat

Feedback surveys

Automation & Routing

Team e-mail

Chatbots

waarom hubspot service?

kies voor hubspot service om drie redenen

blije klanten = meer €

Blije klanten zijn de sleutel tot duurzame groei voor je business. Ze kopen meer, blijven langer klant en dragen als ambassadeur actief referrals aan uit het eigen netwerk. Het resultaat? Bedrijven met een blije klanten genereren tot wel 50% (!) meer omzet.

betere experience

Klanten willen goed en snel geholpen worden. Met Hubspot bouw je een klantervaring zonder frictie en waarin klanten snel en duidelijk de informatie kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Geautomatiseerd, georganiseerd en gebruiksvriendelijk.

inzicht in je service

Meet de impact van je klantenservice met uitgebreide en standaard ingebouwde rapportages die je alles vertellen over je meest bekeken FAQ pagina’s, tickets (aantallen en responstijden) en de overall tevredenheid van je klanten. 

hier om je te helpen

Wil je meer weten over de Service Hub en hoe wij je kunnen helpen? Plan een vrijblijvende kennismaking.

Gradient is Hubspot platinum partner

hubspot platinum partner

En wat heb jij daaraan? Dat kunnen we uitleggen. Doordat we Platinum Partner van HubSpot zijn ben je verzekerd van hoogwaardige dienstverlening door HubSpot gecertificeerde specialisten die je helpen bij implementatie en optimalisatie. En dat niet alleen. Je kunt erop vertrouwen dat we altijd met de nieuwste technieken werken en het HubSpot support team voor je klaarstaat indien nodig. 

Trusted by great companies
24sessions
Voigt travel
twinfield
daf
leoprinting logo

meer weten over de mogelijkheden van Hubspot Service?

Download onze presentatie en ontdek welke mogelijkheden Hubspot nog meer biedt. Of plan een vrijblijvende demo – we vertellen je er graag alles over om je goed op weg te helpen.

Alvast wat antwoorden op een rij

veelgestelde vragen over Hubspot Service

Met welke systemen integreert de Service Hub?

De Service Hub integreert naadloos met de andere Hubs van Hubspot. Ook zijn er koppelingen met Salesforce beschikbaar.

Met welke e-mail clients kan ik de Service Hub koppelen?

De Service Hub kan gekoppeld worden aan Gmail en Outlook. Zo kan je niet alleen direct vanuit Hubspot mailen met je klanten, maar ook vanuit je e-mail inbox direct mails opslaan in Hubspot. 

Welke support is er beschikbaar voor gebruikers van het Hubspot CRM?

Alle gebruikers van het Hubspot CRM hebben ook toegang tot de Hubspot Community. Op dit platform vind je op vrijwel iedere vraag (mits Hubspot gerelateerd) een antwoord en kan je connecten met andere professionals die ook gebruik maken van Hubspot. Hubspot gebruikers met een betaalde licentie op een van de Hubs krijgen toegang tot extra support mogelijkheden en een Customer Succes Manager. Die ondersteunen je op een continue basis zodat jij het maximale uit Hubspot kan halen.

Wat is een user en hoeveel kan ik er toevoegen aan mijn Hubspot portal?

Een user in Hubspot is een individuele gebruiker/persoon met toegang tot jouw Hubspot portal. Er zit geen limiet op het aantal gebruikers die je toe kan voegen, ook niet als je in een later stadium besluit om te upgraden naar een betaalde versie van de Marketing, Sales of Service Hub. Als je dat doet kan je zelf bepalen welke gebruikers toegang hebben tot de betaalde functionaliteiten en welke niet. Deze overige gebruikers kunnen nog steeds gebruik blijven maken van alle gratis functionaliteiten.

ontdek de andere hubs van HubSpot

Marketing Hub

Alle tools die je nodig hebt om data gedreven inbound marketing campagnes op te zitten. Boost je traffic, genereer leads en maak je ROI 100% inzichtelijk.

Sales Hub

Close deals sneller en beter. Automatiseer repetitieve werkzaamheden en manage je deals efficient en effectief door iedere fase in je sales pipeline.

Gradient Hubspot CRM Hub

CRM Hub

Maak het managen en bouwen van relaties met leads en klanten simpel. Veel handmatig werk neemt HubSpot CRM voor je uit handen, zodat jij kan focussen op deals en groei.