close je deals sneller en slimmer

Hubspot Sales

Hubspot Sales is onmisbaar voor sales tijgers die deals efficiënter, sneller én slimmer willen closen. De tools geven je maximale grip op je sales funnel en stellen je in staat om in iedere fase van je sales proces tijd te besparen en repetitieve werkzaamheden te automatiseren. Via Sales Analytics & Dashboards krijg je inzicht in het gedrag van je prospects en is handmatig rapporteren op sales prestaties, targets en activiteiten verleden tijd.

belangrijke features

Contact management

Inzichten en rapportages

Contact website activiteit

Segmentatie

Deals & sales pipelines

Taken en activiteiten

E-mail tracking

Prospects op je website

waarom hubspot sales?

kies voor hubspot sales om drie redenen

klant centraal

Zet je potentiële klant centraal in alle stappen van je deal making proces en connect op het juiste moment, zodra je prospect er klaar voor is. Persoonlijk, en met met maximaal inzicht in behoeften en eerder vertoond gedrag. 

bespaar waardevolle tijd

Automatiseren van taken en e-mails. Tijd besteden aan waardevolle prospects. Leads opvolgen en roteren onder collega’s met workflows. Verhoog de  productiviteit, effectiviteit én het rendement van jou en je collega’s door slim te automatiseren. 

meer new business

Een sterke samenwerking tussen Marketing & Sales is cruciaal om een business goed te laten groeien en Hubspot brengt beide werelden samen. Dankzij deze combinatie kan je de beste resultaten behalen die je sales en omzet een significante boost geven.

hier om je te helpen

Wil je meer weten over Hubspot Sales en hoe wij je kunnen helpen? Plan een vrijblijvende kennismaking.

Gradient is Hubspot platinum partner

hubspot platinum partner

En wat heb jij daaraan? Dat kunnen we uitleggen. Doordat we Platinum Partner van HubSpot zijn ben je verzekerd van hoogwaardige dienstverlening door HubSpot gecertificeerde specialisten die je helpen bij implementatie en optimalisatie. En dat niet alleen. Je kunt erop vertrouwen dat we altijd met de nieuwste technieken werken en het HubSpot support team voor je klaarstaat indien nodig. 

Trusted by great companies
24sessions
Voigt travel
twinfield
daf
leoprinting logo

meer weten over de mogelijkheden van Hubspot Sales?

Download onze presentatie en ontdek welke mogelijkheden Hubspot nog meer biedt. Of plan een vrijblijvende demo – we vertellen je er graag alles over om je goed op weg te helpen.

Alvast wat antwoorden op een rij

veelgestelde vragen over Hubspot Sales

Met welke andere tools en systemen integreert de Sales Hub?

De Sales Hub is uiteraard nauw verweven met de andere Hubs van Hubspot. Maar de Sales Hub kan je ook koppelen aan je back-office systeem of externe platformen zoals Asana, Slack en Salesforce. Het eco-systeem van Hubspot bestaat inmiddels uit honderden “plug-and-play” integraties met externe tools: grote kans dat jouw systeem daar al tussen zit. En geen zorgen als dat nog niet het geval is: dankzij de API kan je ook koppelingen maken met platformen die nog niet standaard zijn opgenomen in het eco-systeem. 

Met welke e-mail clients kan ik Hubspot Sales integreren?

 Hubspot heeft plugins met Gmail en Microsoft Outlook, waardoor je direct vanuit Hubspot CRM kan mailen naar al je contacten. Ook kan je inkomende en uitgaande e-mails makkelijk en snel loggen in Hubspot en interacties met je verstuurde e-mails tracken. Dankzij Templates en Sequences, Meetings, Documenten en Taken bespaar je niet alleen veel waardevolle tijd, maar close je ook sneller deals en sla je direct alle waardevolle data en communicatie centraal op in je CRM. Een onmisbare feature dus, deze plug-in!

Wat is een user en hoeveel kan ik er toevoegen aan mijn Hubspot Sales portal?

In HubSpot kan je zoveel gebruikers toevoegen als je maar wilt. Wel zit er afhankelijk van je pakket een limiet op het aantal betaalde gebruikers. Betaalde gebruikers hebben meer mogelijkheden en functionaliteiten (o.a. Meetings, Sequences, Quotes en Calling) dan gratis gebruikers. Doorgaans zijn de betaalde gebruikers de medewerkers die dagelijks zeer actief met Hubspot aan de slag gaan. Dankzij deze constructie kan iedereen in de organisatie toegang krijgen tot Hubspot, maar betaal je alleen voor de gebruikers die echt actief met diepgaandere functionaliteiten van het systeem werken. 

Hoe integreert Hubspot Sales met het CRM en de Marketing en Service Hub?

De Marketing, Sales en Service Hub zijn niet zomaar geïntegreerd met het CRM. Hubspot CRM is de drijvende kracht en database onderliggend aan deze drie Hubs. Hierdoor komt al jouw klant data – of het nou gaat om individuele contacten, bedrijven, deals, taken of service tickets – allemaal bij elkaar samen. Kortom: je kan eindelijk alle silo’s in marketing, sales en service doorbreken en vanuit 1 platform centraal werken.

ontdek de andere hubs van HubSpot

Marketing Hub

Alle tools die je nodig hebt om data gedreven inbound marketing campagnes op te zitten. Boost je traffic, genereer leads en maak je ROI 100% inzichtelijk.

Gradient Hubspot CRM Hub

CRM Hub

Maak het managen en bouwen van relaties met leads en klanten simpel. Veel handmatig werk neemt HubSpot CRM voor je uit handen, zodat jij kan focussen op deals en groei.

Service Hub

Ticketing en feedback tools die je helpen om je klanten te “delighten” met best-in-class service. Creëer meer promoters van je bedrijf en minimaliseer je churn.