Slimmer leads converteren naar klanten

Hubspot Marketing

De Hubspot Marketing Hub is een alles-in-één marketingplatform die jouw bedrijf helpt om te groeien. Het stelt je in staat om je website verkeer te laten groeien en meer bezoekers te converteren naar kwalitatieve leads. Dankzij Analytics krijg je de prestaties van je hele marketing funnel inzichtelijk. De vele automation features helpen je om op een efficiënte manier gepersonaliseerde inbound marketing campagnes op schaal op te zetten.

belangrijke features

Blog & Landingspagina's

SEO tools & insights

E-mail marketing

Marketing Automation

Social Media

Formulieren & lead flows

Lead scoring

Analytics & Dashboards

Waarom hubspot marketing?

kies voor hubspot marketing om drie redenen

ROI verhogen

Met Inbound Marketing zorg je ervoor dat leads naar jou toekomen. Met de Ads module krijg je 100% inzicht in het rendement van je advertising campagnes en dankzij automation kan je leads op een efficiënte manier door je funnel leiden terwijl ze een optimale ervaring krijgen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar kan je ook duurzaam doorgroeien.

bespaar waardevolle tijd

Door het automatiseren van belangrijke onderdelen van je marketing hoef je leads niet volledig handmatig te genereren en op te volgen. Je bepaalt vooraf de content voor elke fase van de buyers journey. Zo hou je tijd over voor andere belangrijke zaken terwijl je leads binnenstromen.

van lead naar klant

Met Marketing Automation kan je een serie van geautomatiseerde e-mails en workflows in gang zetten op basis van het gedrag en acties van jouw bezoekers en leads. Zo kan je alle contactmomenten persoonlijk en relevant houden en komen je sales medewerkers warm aan tafel  zodat ze snel goede deals kunnen closen.

hier om je te helpen

Wil je meer weten over Hubspot Marketing en hoe wij je kunnen helpen? Plan een vrijblijvende kennismaking.

Gradient is Hubspot platinum partner

hubspot platinum partner

En wat heb jij daaraan? Dat kunnen we uitleggen. Doordat we Platinum Partner van HubSpot zijn ben je verzekerd van hoogwaardige dienstverlening door HubSpot gecertificeerde specialisten die je helpen bij implementatie en optimalisatie. En dat niet alleen. Je kunt erop vertrouwen dat we altijd met de nieuwste technieken werken en het HubSpot support team voor je klaarstaat indien nodig. 

Trusted by great companies
24sessions
Voigt travel
twinfield
daf
leoprinting logo

meer weten over de mogelijkheden van het Hubspot Marketing?

Download onze presentatie en ontdek welke mogelijkheden Hubspot nog meer biedt. Of plan een vrijblijvende demo – we vertellen je er graag alles over om je goed op weg te helpen.

Alvast wat antwoorden op een rij

veelgestelde vragen over Hubspot Marketing

Kan Hubspot Marketing geïntegreerd worden met andere software?

De Marketing Hub kan uiteraard gekoppeld worden aan vele andere systemen en platformen, zoals Mailchimp, WordPress, Social Media kanalen en Google Search Console. Er zijn inmiddels al honderden integraties mogelijk in het Hubspot eco-systeem. Mocht jou systeem hier niet tussen staan dan kan je ook een koppeling maken dankzij API, waardoor jouw systeem met Hubspot kan integreren. 

Hoe integreert Marketing met de CRM, Sales en Service Hub?

De Marketing, Sales en Service Hub zijn niet zomaar geïntegreerd met het CRM. Hubspot CRM is juist de drijvende kracht en database onderliggend aan deze drie Hubs. Hierdoor komt al jouw klant data – of het nou gaat om individuele contacten, bedrijven, deals, taken of service tickets – allemaal bij elkaar samen. Kortom: je kan eindelijk alle silo’s in marketing, sales en service doorbreken en vanuit 1 platform centraal werken.

Welke pakketten zijn er allemaal mogelijk voor de Hubspot Marketing Hub?

De Marketing Hub is beschikbaar in vier soorten pakketten: Free, Starter, Professional en Enterprise. Met de betaalde versies zijn er uiteraard meer mogelijkheden dan met het Free account. Het Starter pakket is een mooi instappakket om te beginnen met landingspagina’s en formulieren. Bij Professional en Enterprise komt onder andere marketing automation en het analyseren van data erbij. De keuze tussen Professional en Enterprise zal voornamelijk neerkomen op het aantal contacten, complexiteit organisatie en features.

Wat is het voordeel van de Marketing Hub?

Dankzij de Marketing Hub hoef je niet meer je klanten lastig te vallen door producten en diensten te pushen. Met Inbound Marketing zorg je ervoor dat klanten naar jou toekomen. Hoe? Via Hubspot kun je heel gemakkelijk nuttige informatie en call-to-actions toevoegen aan je website. Je kunt op deze manier op het juiste moment en op de juiste plaats content aanbieden die relevant is voor je bezoekers. Dit is gemakkelijk te automatiseren, waardoor het weinig tijd kost.

ontdek de andere hubs van HubSpot

Gradient Hubspot CRM Hub

CRM Hub

Maak het managen en bouwen van relaties met leads en klanten simpel. Veel handmatig werk neemt HubSpot CRM voor je uit handen, zodat jij kan focussen op deals en groei.

Sales Hub

Close deals sneller, slimmer en beter. Automatiseer al je repetitieve werkzaamheden in je sales proces en manage al je deals efficient en effectief door iedere fase in je sales pipeline.

Service Hub

Ticketing en feedback tools die je helpen om je klanten te “delighten” met best-in-class service. Creëer meer promoters van je bedrijf en minimaliseer je churn.