omdat excel-crm hoofdpijn geeft

Hubspot CRM

HubSpot als CRM is hét centrale punt waar al je belangrijke informatie voor marketing, sales en service bij elkaar komt. Veel van de handmatige werkzaamheden neemt HubSpot CRM voor je uit handen, zodat jij je kan focussen op het bouwen van duurzame relaties met leads en klanten en het maken van deals. Klinkt goed? Dan klinkt het zeker nog beter dat je het CRM van HubSpot gratis kunt gebruiken tot een max. van 1 miljoen contacten.

belangrijke features

Prospects op je website

Inzichten en rapportages

Contact website activiteit

Segmentatie

Deals & sales pipeline

Taken en activiteiten

E-mail tracking

Contact management

waarom hubspot CRM?

kies voor het hubspot crm om drie redenen

forever gratis

De CRM functionaliteiten van Hubspot zijn voor altijd gratis.  Ook de Marketing, Sales en Service Hub zijn beschikbaar in een gratis versie. Zo kan je klein beginnen, zonder direct aan  licentiekosten vast te zitten. 

bespaar waardevolle tijd

Contact en bedrijfsdata van (potentiële) klanten wordt automatisch verrijkt waardoor jij je tijd kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien. Ook handmatige rapportages zijn verleden tijd.

360 graden klantbeeld

Met Hubspot breng je data van klanten écht centraal in kaart. Alle interacties van leads en klanten komen bij elkaar in 1 platform, waardoor  je eindelijk de silo’s van marketing, sales en service kan doorbreken.

hier om je te helpen

Wil je meer weten over Hubspot als CRM en hoe wij je kunnen helpen? Plan een vrijblijvende kennismaking.

Gradient is Hubspot platinum partner

hubspot platinum partner

En wat heb jij daaraan? Dat kunnen we uitleggen. Doordat we Platinum Partner van HubSpot zijn ben je verzekerd van hoogwaardige dienstverlening door HubSpot gecertificeerde specialisten die je helpen bij implementatie en optimalisatie. En dat niet alleen. Je kunt erop vertrouwen dat we altijd met de nieuwste technieken werken en het HubSpot support team voor je klaarstaat indien nodig. 

Trusted by great companies
24sessions
Voigt travel
twinfield
daf
leoprinting logo

meer weten over de mogelijkheden van het Hubspot CRM?

Download onze presentatie en ontdek welke mogelijkheden Hubspot nog meer biedt. Of plan een vrijblijvende demo – we vertellen je er graag alles over om je goed op weg te helpen.

alvast wat antwoorden op een rij

veelgestelde vragen over het Hubspot CRM

Is het Hubspot CRM echt voor altijd gratis te gebruiken?

Ja! Hubspot CRM is voor altijd 100% gratis. Simpeler kunnen we het niet uitleggen. Je kan tot 1.000.000 contacten toevoegen en er zit geen limiet op het aantal gebruikers uit je organisatie. Wel belangrijk om te beseffen is dat de contacten in je CRM invloed hebben op de licentiekosten van de Marketing Hub (dit is alleen van toepassing als je gebruik maakt van een betaalde versie van de Marketing Hub).

Zijn er betaalde onderdelen van Hubspot CRM?

De kern functionaliteiten van Hubspot CRM zijn gratis en voor iedereen te gebruiken. Daarnaast stelt Hubspot ook waardevolle functionaliteiten van de Marketing, Sales en Service Hub gratis tot je beschikking. Upgraden naar de betaalde onderdelen van Hubspot kan je zelf bepalen, wanneer je maar wilt, en wanneer jij er zelf aan toe bent. Hubspot groeit dus met jou mee.

Kan ik Hubspot CRM met mijn e-mail integreren?

Jazeker! Hubspot heeft plugins met Gmail en Microsoft Outlook, waardoor je direct vanuit Hubspot CRM kan mailen naar al je contacten. Ook kan je inkomende en uitgaande e-mails makkelijk en snel loggen in Hubspot en interacties met je verstuurde e-mails tracken. Dankzij Templates en Sequences, Meetings, Documenten en Taken bespaar je niet alleen veel waardevolle tijd, maar close je ook sneller deals en sla je direct alle waardevolle data en communicatie centraal op in je CRM. Een onmisbare feature dus, deze plug-in!

Hoe integreert het CRM met de Marketing, Sales en Service Hub?

De Marketing, Sales en Service Hub zijn niet zomaar geïntegreerd met het CRM. Hubspot CRM is juist de drijvende kracht en database onderliggend aan deze drie Hubs. Hierdoor komt al jouw klant data – of het nou gaat om individuele contacten, bedrijven, deals, taken of service tickets – allemaal bij elkaar samen. Kortom: je kan eindelijk alle silo’s in marketing, sales en service doorbreken en vanuit 1 platform centraal werken.

Welke support is er beschikbaar voor gebruikers van het Hubspot CRM?

Alle gebruikers van het Hubspot CRM hebben ook toegang tot de Hubspot Community. Op dit platform vind je op vrijwel iedere vraag (mits Hubspot gerelateerd) een antwoord en kan je connecten met andere professionals die ook gebruik maken van Hubspot. Hubspot gebruikers met een betaalde licentie op een van de Hubs krijgen toegang tot extra support mogelijkheden en een Customer Succes Manager. Die ondersteunen je op een continue basis zodat jij het maximale uit Hubspot kan halen.

Wat is een user en hoeveel kan ik er toevoegen aan mijn Hubspot portal?

Een user in Hubspot is een individuele gebruiker/persoon met toegang tot jouw Hubspot portal. Er zit geen limiet op het aantal gebruikers die je toe kan voegen, ook niet als je in een later stadium besluit om te upgraden naar een betaalde versie van de Marketing, Sales of Service Hub. Als je dat doet kan je zelf bepalen welke gebruikers toegang hebben tot de betaalde functionaliteiten en welke niet. Deze overige gebruikers kunnen nog steeds gebruik blijven maken van alle gratis functionaliteiten.

ontdek de andere hubs van HubSpot

Marketing Hub

Alle tools die je nodig hebt om data gedreven inbound marketing campagnes op te zitten. Boost je traffic, genereer leads en maak je ROI 100% inzichtelijk.

Sales Hub

Close deals sneller en beter. Automatiseer repetitieve werkzaamheden en manage je deals efficient en effectief door iedere fase in je sales pipeline.

Service Hub

Ticketing en feedback tools die je helpen om je klanten te “delighten” met best-in-class service. Creëer meer promoters van je bedrijf en minimaliseer je churn.