marketing automation software

hubspot

HubSpot is een all-in-one marketing automation oplossing voor het leveren van relevante customer experiences voor je prospects, leads en klanten. Sneller en beter groeien dus. De kracht van HubSpot is de directe integratie van CRM, marketing, sales en service. Geen Formule 1 auto. Wel een hele betrouwbare en moderne bak die iedereen uit je team kan leren besturen en lekker in kan rijden. Waardoor je sneller kan groeien. 

Gradient is Hubspot platinum partner
crm database

hubspot crm (gratis)

Met HubSpot CRM is het managen en bouwen van relaties met leads en klanten simpel. Veel van de handmatige werkzaamheden zoals het loggen van vervolgacties, mails en taken neemt HubSpot CRM voor je uit handen, zodat jij kunt focussen op het maken van deals in plaats van handmatige data invoer. Klinkt goed? Dan klinkt het zeker nog beter dat tot 1 miljoen contacten het CRM van HubSpot gratis kunt gebruiken.

marketing hub

De Marketing Hub is een software module die je aanvullend op het HubSpot CRM kan afnemen. Het stelt je in staat om je website verkeer te laten groeien, meer bezoekers naar lead te converteren en complete inbound marketing campagnes op schaal te draaien om je leads om te zetten in blije klanten. Gepersonaliseerd en geautomatiseerd waar mogelijk, zodat je meer kan bereiken en tijd over houdt om nieuwe oplossingen en lead flows uit te werken.  En ook daar helpen we je graag bij met onze marketing automation services.

marketing hub

sales hub

Sales software die je tijd bespaard door repetitieve werkzaamheden voor je te automatiseren en diepe inzichten geeft in je prospects waardoor je sneller meer deals kunt closen. Voorbeelden zijn email tracking, sales acties loggen, offertes maken, meeting scheduling en email automation. Deze module sluit ook naadloos aan op het HubSpot CRM, de Marketing Hub en Service Hub waardoor je voor het managen en optimaliseren van de volledige customer experience nog slechts bij één platform hoeft in te loggen.

service hub

Customer service software die je helpt om je klanten te ‘delighten’ met de best-in-class service zodat je meer promotors van je bedrijf creëert, je churn minimaliseert en dus je bedrijf nog harder groeit. Met features als tickets, customer feedback en knowledge base kun je snel en simpel je service verbeteren. Gradient kan je als Platinum Partner van HubSpot helpen bij de implementatie en onboarding zodat je team een vliegende start heeft.

Gradient is Hubspot platinum partner

hubspot platinum partner

En wat heb jij daaraan? Dat kunnen we uitleggen. Doordat we Platinum Partner van HubSpot zijn ben je verzekerd van hoogwaardige dienstverlening door HubSpot gecertificeerde specialisten die je helpen bij implementatie en optimalisatie. En dat niet alleen. Je kunt erop vertrouwen dat we altijd met de nieuwste technieken werken en het HubSpot support team voor je klaarstaat indien nodig. 

Trusted by great companies
24sessions
Voigt travel
twinfield
daf
leoprinting logo

beter groeien

Zien hoe Hubspot jouw bedrijf beter kan laten groeien? En hoe Gradient je kan helpen bij implementatie en optimalisatie? We laten het je graag ervaren in een demo.

Hubspot

veelgestelde vragen

Hoe weet ik of HubSpot de investering waard is?

Je kunt ervoor kiezen om HubSpot op de blauwe ogen te vertrouwen. Verstandiger is om voordat je daadwerkelijk kiest voor HubSpot (of een alternatief) om een business case op te zetten. Hoeveel additionele traffic, MQLs en SQLs kun je verwachten en hoeveel efficiency is er te realiseren? Zo kun je de baten afzetten tegen de kosten en een data-gedreven beslissing maken. Hier kan Gradient je uiteraard bij helpen.

Hoe makkelijk is het om over te stappen?

Relatief simpel. Omdat HubSpot wereldwijd heeeeul veel gebruikers heeft zijn vrijwel alle benodigde koppelingen en integraties direct leverbaar. Uiteraard is ieder bedrijf net even wat anders. En zal er soms – naast de standaard implementatie taken – wat custom activiteiten nodig zijn. Daarom biedt Gradient een HubSpot implementatie sprint als project om je volledig te ontlasten. Overstappen was nog nooit zo makkelijk. Meer weten hierover? In een gratis consult helpen we je graag op weg.

Ik heb al een CRM, hoe kan ik dat koppelen met HubSpot?

Veel integraties zijn al direct beschikbaar binnen HubSpot. En voor de koppelingen waar dit niet voor geldt kan Gradient je helpen een API koppeling te realiseren. Dus wanneer je het huidige CRM wilt blijven gebruiken maar wel wilt gebruik maken van bijvoorbeeld te Marketing Hub is dat geen probleem. Idem voor als je ervoor kiest om volledig over te stappen op HubSpot.

Wat is de rol en betrokkenheid van Gradient?

Daarover heb jij volledig de touwtjes in handen. We kunnen je bijvoorbeeld op weg helpen door HubSpot te implementeren en je team te trainen. Je strategische sparringpartner te zijn. Of je externe inbound marketing team te zijn die je helemaal ontlast. En wanneer je besluit om meer operationeel werk in-house te beleggen – wat we aanmoedigen – bewegen onze marketing automation services gewoon mee.