marketing data made simple

cx data platform

Al je marketing en advertising data simpel en snel geïntegreerd in één single source of truth. 

cx data platform
plug and play

plug & play connectors

Met integraties voor al je digitale marketing en advertising kanalen collecteert CX Data Platform automatisch alle data die je nodig hebt van iedere databron. Om deze vervolgens op één centrale plek voor je beschikbaar te maken. Onze out-of-the-box connectors worden doorlopend onderhouden en geüpdate door ons. En heb je een databron die we nog niet als connector aanbieden? Ook die bouwen we voor je!

  • connector aanvragen

prepareren van je data

Ruwe data analyseren in één centrale plek is garantie op hoofdpijn. Dat begrijpen we. Daarom prepareert CX Data Platform je data. Uiteraard nadat we automatisch de data uit je verschillende databronnen hebben verzameld. We aggregeren, cleanen en transformeren je data zodat deze direct toepasbaar is en bijvoorbeeld analyses op kunnen worden gedraaid.

data visualisatie

Omdat je data pas echt tot leven komt in een dashboard. CX Data Platform pusht je geaggregeerde en geprepareerde data automatisch naar Tableau of PowerBI. Hier kun je profiteren van onze standaard dashboard templates waar je makkelijk kunt ‘slicen en dicen’. Of indien gewenst helpen we je een op maat dashboard in te richten. Dagelijks automatisch bijgewerkt. Zodat jij 100% kunt focussen op analyse en optimalisatie.

  • voorbeelden aanvragen

it's yours!

Het beschermen van de data van onze klanten is onze prioriteit. Privacy en security oplossingen zijn toegepast om te zorgen dat jij in controle over de data bent. Met de best-in-class encryptie, default 2FA, GDPR compliant en user rights management verzekeren we je van een comfortabel gevoel terwijl je de data silo’s binnen digitale marketing en advertising doorbreekt. Daarom slaan wij ook geen API passwords van je op, deze manage je simpel zelf.

Je houdt meer tijd over voor analyse en optimalisatie

Geen handmatige acties meer van je team om data te downloaden, prepareren en visualiseren. Een boost voor de productiviteit dus. 

Data kwaliteit waar je op kunt vertrouwen

Opgeschoonde, geaggregeerde data direct klaar voor analyse. Onze quality monitoring verzekert je van de beste data kwaliteit. 

Marketing en advertising data onder één dak

Omdat gefragmenteerde data gecentraliseerd is in krachtige dashboards creëer je een single source of truth voor het gehele bedrijf. 

Trusted by great companies
easyfairs
mcd
daf

silo's doorbreken

Zien hoe CX Data Platform jouw bedrijf kan helpen? We laten het je graag ervaren in een demo.

CX data platform

veelgestelde vragen

Wat als ik andere databronnen heb?

Dan heb je waarschijnlijk nog meer hoofdpijn dan het gros van onze klanten. En daar helpen we je graag vanaf. Want door een nieuwe databron aan te vragen heb je direct invloed op onze product roadmap. Zo ben jij geholpen en verbeteren wij het platform. Win-win dus. 

Welke support kan ik verwachten?

Wij zorgen ervoor dat alles werkt en blijft werken. Echter, CX Data Platform is afhankelijk van de databronnen waaruit we data verzamelen. Op het moment dat bijvoorbeeld je Google Analytics implementatie door eigen toedoen omvalt, is het niet in de licentie inbegrepen. Fair toch? 

Moet ik per databron betalen?

Nope. Ons pricing model is opgebouwd uit pakketten waarin je meerdere databronnen kunt integreren. Wanneer je een extra databron wilt toevoegen ga je dus niet direct meer betalen. 

Hoeveel van mijn tijd kost de set-up?

Dat kan verschillen afhankelijk van je wensen maar is altijd te verwaarlozen. In het geval dat je gebruikt maakt van onze standaard dashboard templates gaat het om minuten. Als je custom dashboards wilt gebruiken we graag een workshop om de requirements op te halen. Een tijdsinvestering die je vaak binnen een week hebt terugverdiend na de set-up.