Customer experience engineers

technologie en tooling

Alleen merken die hun customer journey van prospect naar loyale klant automatiseren houden tijd over om schaal te maken. En dat kan niet zonder technologie. Daarom helpen we onze klanten data en experience infrastructuur te implementeren en onderhouden die helpen data gedreven beslissingen te maken en experiences te leveren die klanten ‘delighten’.

hubspot

De all-in-one marketing automation software voor het leveren van relevante customer experiences voor je prospects, leads en klanten. Meer traffic, meer leads, meer sales en blijere klanten. 

hubspot logo
power bi partner

power bi

Volgens Gartner de wereldwijde marktleider voor Business Intelligence software. Met Power BI van Microsoft kun je snel data in inzichten omzetten via interactieve data visualisaties. Waar je ook bent.

  • coming soon

hotjar

Marketeers kunnen eindeloos staren naar de grote hoeveelheid data die Google Analytics verzamelt. Deze data vertelt echter vrijwel nooit waarom een bezoeker het gedrag vertoont dat hij/zij vertoont. Hotjar doet dit wel. Websites optimaliseren op basis van kwantitatieve en kwalitatieve data.

  • coming soon

channable

Dé feedmanagement en SEA automation tool.  Stuur je producten naar meer dan 2500 vergelijkingssites of genereer tekstadvertenties voor je campagnes op een eenvoudige manier. Stop met het verspillen van kostbare tijd en begin vandaag nog met het automatiseren van je digitale marketing campagnes.

  • coming soon

adcalls

Uit statistieken blijkt dat slechts 30% van de conversies via het web wordt gedaan. Dit betekent dus ook dat marketeers hun campagnes optimaliseren op 30% van de conversiedata. Adcalls maakt het mogelijk om ook offline conversies te meten zodat campagnes worden afgerekend op volledige (en valide) data.

  • coming soon

cookiebot

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe AVG wetgeving van toepassing die geldt in de hele Europese Unie. De AP ziet erop toe dat organisaties rechtmatig omgaan met verzamelde persoonsgegevens. Cookiebot draagt zorg voor een juiste verwerking van deze gegevens op basis van de verstrekte consent door de websitebezoekers.

  • coming soon
Dave Kruizinga
Co-founder

we eat our own dogfood

“Het is een utopie om de beste implementatie partner van alle beschikbare marketing en data analytics technologie te zijn. Het technologie landschap is simpelweg te omvangrijk. Daarom hebben we gekozen om een specifieke selectie aan technologie met services te ondersteunen. Welke we ook voor het runnen van onze eigen business gebruiken. Zo zijn onze klanten gegarandeerd van kwaliteit, efficiency en resultaten.”

met hen liggen we ook in bed

meer technologie partners

google analytics
mixpanel analytics software
heap analytics software
google tag manager
google ads
facebook ads
linkedin advertising technology
doubleclick advertising technologie
google data studio
moz-logo
deepcrawl seo software
bing ads
google cloud
3a5fa545eb83fb63130f95a53fe5a4d0

slim aan de slag met technologie?

Hulp nodig bij het selecteren van de juiste technologie voor jouw business? Wij helpen je graag op weg!