betere inzichten en oplossingen

marketing analytics

Een betere ROI uit je digitale marketing realiseren? En gerichter je optimalisaties doorvoeren? Met marketing analytics helpen we je marketing performance te meten, managen en analyseren.

Succesvolle marketing kan niet zonder een data fundament. Niet alleen om te sturen maar ook om te personaliseren. Onze missie is om je marketing data simpel te maken. Voor je te laten werken. Zodat jij en je team fantastische customer experiences kunnen ontwikkelen.

Google Analytics audit

Google Analytics implementatie

Marketing analytics dashboard

Digital advertising dashboard

Marketing analytics insights

Customer segmentation

Technical analytics specialist

Data analist

Google Analytics training

Power BI training

oplossingen die werken

Door de nullen en enen de inzichten niet meer zien. Wij kennen dat gevoel. En om die reden ontwikkelen we marketing analytics oplossingen die je de controle over je marketing performance terug geven. Geen black box ninja magic. Wel flexibiliteit en transparantie met als doel om je marketing data simpel te maken. Dat is onze magie. Door flexibele marketing analytics specialisten, breakthrough projecten, infrastructuur en trainingen.

TRACK RECORD

ons werk ervaren

easyfairs

Één centraal advertising dashboard to rule them all

voigt analytics

voigt travel

Inbound marketing machine naar het Noorderlicht

24sessions saas marketing

24sessions

Marketing automation voor een snelgroeiende SAAS

marketing analytics

certificeringen en partners

marketing analytics partners

Jep. We liggen graag met Google in bed als het aankomt op infrastructuur voor marketing analytics. Daarom zijn we certified in Google Analytics, Google Tag Manager voor tracking en Google Data Studio voor single-source data visualisatie.
Wanneer je visualisatie vraag complexer wordt – door meerdere databronnen of meer analyse flexibiliteit – schakelen we over naar onze partner Power BI van Microsoft. En wanneer we advanced analytics projecten uitrollen leunen we op Google Cloud. Voor ieder marketing analytics vraagstuk de beste technologie oplossing dus.

hier om je te helpen

Sparren over of en hoe Gradient je kan helpen op marketing analytics? Maak kennis met ons via een kort verkenningsgesprek. Een praatje.

inspiratie van het huis

gradient's latest

inshared

Ultieme digital advertising resultaten gedreven door machine learning

Toolstation

Advertising automation en het opbouwen van een in-house SEA specialisten team

MEER OPLOSSINGEN