hypertargeting op je audiences

digital advertising

Optimaal zichtbaar zijn bij je doelgroep met betaalde advertenties? Wij helpen je digital advertising ROI gedreven in te zetten. Of om je huidige performance versneld naar het volgende level te boosten.

Van awareness tot conversie campagnes. Onze missie is om de juiste doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Met maximaal rendement uit digital advertising als resultaat. Customer experiences die werken. Hoe kunnen we jou helpen?

Advertising audit

Advertising strategy sprint

Advertising boost sprint

Digital advertising dashboard

Advertising automation

Digital advertising specialist

Advertising training

emerce100 bedrijf

oplossingen die werken

Koopgedrag veranderd snel. Bedrijven moeten continu aanpassen om relevant te blijven voor prospects, leads en klanten. En de manier waarop digitale advertising voor je business werkt kan niet achterblijven. Daarom zoek je een flexibel advertising bureau. Eentje die meebeweegt maar ook uitdaagt. En die je helpt de discipline intern op te bouwen. Die ambitie supporten wij. Met flexibele advertising specialisten, breakthrough projecten en trainingen.

TRACK RECORD

ons werk ervaren

inshared

inshared

Machine learning gedreven digital advertising

easyfairs analytics

easyfairs

Één centraal advertising dashboard to rule them all

voigt analytics

voigt travel

Inbound marketing machine naar het Noorderlicht

gefragmenteerde advertising data is niet meer

je data onder één dak

Zonder data inzichten geen succesvolle advertising campagnes. Klinkt simpel. In de praktijk echter hoofdpijn. Per kanaal data exporteren, cleanen, samenvoegen, visualiseren en dan analyseren. Autsj ja. Gradient’s CX Data Platform is hier om je te helpen. Wij doen je repetitieve heavy lifting, zodat jij kunt focussen op analyse en optimalisatie.

Search advertising

Display advertising

Video advertising

LinkedIn advertising

Facebook advertising

hier om je te helpen

Sparren over of en hoe Gradient je kan helpen aan digital advertising resultaten? Maak kennis met ons via een kort verkenningsgesprek. Een praatje.