WE DID IT AGAIN!

Gradient opnieuw het beste Digitale Marketingbureau!

We did it again!

Net als in 2021 is Gradient door Emerce100 uitgeroepen tot het beste digitale marketingbureau van Nederland. In de categorie Beste Bedrijven eBusiness 2022 behaalden we een waarderingsscore van 6.5 uit 7! Daarmee staan we ook nog eens in de top 10 Nederlandse bedrijven met de hoogste klanttevredenheidsscore!

De scores in de Emerce100 zijn gebaseerd op klantbeoordelingen. En dat maakt deze uitverkiezing in de categorie ‘Digital marketingbureau middelgroot’ zo waardevol. Emerce is sinds 1998 hét belangrijkste multimediale platform voor digitale marketing, media en e-business. Jaarlijks stelt het in samenwerking met Motivaction de Emerce100 samen.

The special inGradient

Zonder onze klanten kunnen we onze Demand Generation aanpak natuurlijk niet in praktijk brengen, dus hen zijn we weer heel dankbaar. Daarnaast zijn we dankbaar voor en trots op ons topteam, de Gradiators, oftewel the special inGradients van Gradient. Die elke dag weer alles geven om 1 procentje beter te worden, zelf 1 procentje te groeien om zo onze klanten te laten groeien. Deze prijs geeft ons dus nog meer energie voor het realiseren van onze droom: de manier waarop b2b bedrijven groeien via digital voorgoed veranderen.

Maak kennis met de Gradiators, een stoutmoedig, ondernemend, dienstbaar, inventief en fris zuur clubje digital marketing professionals dat graag b2b marketingsystemen verandert en verbetert. Zodat die systemen weer verkopen.

Emerce Badge Gradient

maak kennis met onze Gradiators!

ook special inGradient worden?

drop us a line!