ChatGPT basistraining

Een praktische cursus voor B2B Marketeers

Met ChatGPT is AI niet langer beperkt tot een selecte groep gebruikers in Silicon Valley. Om het meeste uit deze baanbrekende tool te halen, moet je meer weten dan alleen hoe je een eenvoudige zoekopdracht uitvoert. Ons trainingsprogramma is speciaal ontworpen voor content marketeers en biedt je alles wat je nodig hebt om hoogwaardige prompts te creëren die het volledige potentieel van ChatGPT ontsluiten.

In deze cursus begeleiden we je door het proces van het schrijven van overtuigende prompts die de beste resultaten opleveren. We leren je hoe je ChatGPT kunt toepassen om hoogwaardige content efficiënter, effectiever en sneller te maken. Onze trainers delen insider tips en tricks om je te helpen voorop te blijven lopen en de kunst van op AI based marketing onder de knie te krijgen.

Matthijs Malipaard, Directeur bij Rodi Media

"De training was leuk en interessant om met collega's te doen, we gingen met veel inspiratie weg!"

Wat je kan na deze training:

  • Je weet wat ChatGPT is, wat het kan doen en hoe het werkt;
  • Je weet hoe je een eigen account aanmaakt en aan de slag gaat met ChatGPT;
  • Je bent in staat om zelfstandig prompts te schrijven waarmee je de best mogelijke resultaten bereikt;
  • Je kunt ChatGPT gebruiken om de basis te leggen voor allerlei soorten content, zoals landingspagina’s, blogs, social posts enzovoort;
  • Je begrijpt hoe je ChatGPT kunt gebruiken om onderzoek te doen;
  • Je weet dat je ChatGPT kan combineren met andere tools zoals Google Sheets of Zapier om (delen van) je werk te automatiseren.

De trainers

Ewoud Assen

Ewoud helpt B2B’s transformeren van lead gen naar demand gen. Voor Gradient onderzoekt hij nu welke rol AI hierin kan spelen. Hij heeft een brede achtergrond in performance marketing, copywriting en marketing management, zowel aan Agency als klantzijde.

Bob Balm

Bob is een bevlogen marketing automation consultant met een passie voor processen. Hij behandelt ook de theorie achter demand generation voor Gradient en is co-host van onze podcast The Secret inGradient.

“Binnen 2 jaar zullen er 2 soorten B2B-marketeers zijn: zij die AI voor hen laten werken, en zij zonder baan.”

Joost Jongbloed, CEO Gradient

Book a strategy call with a Gradiator

Book a strategy call to see how our demand generation approach can help you transform your marketing system and: