24sessions

24sessions

marketing automation voor een snelgroeiende saas

OBJECTIVE

Groei in traffic, Marketing Qualified Leads (MQL) en Sales Qualified Leads (SQL) versnellen door marketing, sales en CRM te integreren met behulp van Hubspot. En door synchroon intern de capabilities op te bouwen om operationele werkzaamheden in de kern van 24sessions te borgen.

key results

zo deden we dat

Technische set-up van Hubspot 100%
Inrichting van klant segmentatie 100%
Implementatie van sales pipelines 100%
Lead nurture flows actief 100%
Hubspot training voor stakeholders 100%
Google Analytics geïmplementeerd 100%

Omdat 24sessions in korte tijd de basis wilde leggen voor nog snellere groei is er gekozen voor een sprint ritme om bestaande tools uit te faseren en Hubspot als centraal platform in te richten. Door gedurende deze sprints als één team te opereren is veel kennis vanuit Gradient overgedragen aan het team van 24sessions.

Naast de technische implementatie van Hubspot hebben we geholpen om een marketing automation strategie te vormen en hier alle randvoorwaarden voor te creëren. Naast Hubspot is daarom een SEO audit met aanbevelingen opgeleverd, is Google Analytics geïmplementeerd en zijn benodigde dashboards gebouwd door marketing analytics specialisten zodat op dagelijks, wekelijkse en maandelijkse basis simpel kan worden bijgestuurd op de strategie en tactiek.

Om 24sessions een vliegende start te geven is er in korte tijd toegewerkt naar een volwassen gebruik van Hubspot. Met responsive email templates, klant segmentatie, sales pipelines voor inbound en outbound sales en verschillende lead nurture flows. Zoals van website visitor naar MQL en van MQL naar SQL.

"Demand generation campagnes voor nieuwe producten en business modellen. Demand generation campagnes voor nieuwe producten en business modellen. Demand generation campagnes voor nieuwe."

Niels Neessen – Marketing Director InShared

Services en technologie

toegepaste toolkit

Marketing automation strategie

Hubspot implementatie sprint

Marketing automation dashboard

Google Analytics implementatie

SEO audit

Hubspot PRO training

SEO training voor marketeers