inshared

INSHARED

machine learning gedreven digital advertising

OBJECTIVE

Met InShared voorlopen op digital advertising binnen de competitieve verzekeringsmarkt door beschikbare data te benutten voor maximalisatie van de ROI en door alle repetitieve optimalisatie werkzaamheden te automatiseren.

key results

zo deden we dat

Advertising audit opgeleverd 100%
Herstructurering van advertising accounts 100%
Implementatie van automation scripts 100%
Optimalisatie door machine learning 100%
Positieve ROI op project 100%

Om in een korte tijd van digital advertising bij InShared een geavanceerde machine te maken is in advertising boost sprints met een experimentele mindset samengewerkt met het marketingteam van InShared. Letterlijk alles kon en mocht. Zolang er maar snel werd geleerd en snel werd geoptimaliseerd. Precies zoals het advertising team van Gradient graag werkt. 

Vanuit een digital advertising audit is er gezamenlijk een experiment backlog opgezet, met als uitgangspunt om beschikbare data te gebruiken om machine learning modellen van Google te voeden. Voorbeelden van experimenten waren: data driven attributie, priority campagnes, geavanceerde audience targeting, conversion probability audiences, dynamische advertenties en landingspagina’s.

Op het resultaat kunnen we trots zijn. Niet alleen de performance is extreem verbeterd, ook de hoeveelheid learnings die InShared heeft opgedaan zijn substantieel. En nog steeds starten er dagelijks nieuwe experimenten. Want wie voorop wilt lopen kan niet verslappen.

"Gradient heeft met hun strategie onze Google advertising naar een hoger niveau gebracht. Dankzij hen is de ROI van onze campagnes flink verbeterd. In korte tijd is onze CPA gehalveerd en de sales tegelijkertijd verdubbeld. Gradient is een fijne club om mee te werken. Hun team heeft verstand van zaken, waardoor je samen goed kan sparren."

Niels Neessen – Marketing Director InShared

Services en technologie

toegepaste toolkit

Advertising audit

Advertising boost sprint

Advertising automation

Advertising scripts

Digital advertising dashboard

Digital advertising specialist