Gradient voor derde jaar op rij nummer 1 in de Emerce 100

Amsterdam, 28 april 2023

Gradient, de #1 B2B digital marketing agency, heeft voor het derde jaar op rij de eerste plaats behaald in de Emerce 100, het jaarlijkse onderzoek van het toonaangevende Emerce naar de beste bedrijven in de Nederlandse e-business. Hiermee laat Gradient opnieuw zien dat het tot de top van de Nederlandse e-businessbedrijven behoort.

We zijn super trots op deze prestatie en zijn onze klanten heel dankbaar, zij gaven ons opnieuw een heel hoge waardering waarmee we ons mooi hebben genesteld in de top van Nederlandse e-businessbedrijven. Uiteindelijk wordt in onze business succes bepaald door de resultaten die je behaalt voor je klanten. Mooi dat onze focus en toewijding erkend wordt.

En heel mooi dat we B2B’s – en de marketers in het bijzonder – kunnen helpen groeien in een tijd waarin B2B marketing snel in belang en commerciële waarde toeneemt. Wereldwijd gaan er inmiddels meer Euro’s om in B2B dan in B2C. En tegelijkertijd zie je bij de marketing afdelingen van veel B2B’s nog niet de capaciteit, ervaring, support en kennisniveau als bij de grote B2B merken. En, zeker in de nu economisch onzekere tijd waarin toch groei moet worden gerealiseerd, zet dit B2B marketers onder druk. Het is onze missie om met de marketer die groei te realiseren en zo onze ambitie om dé standaard in B2B marketing te zijn waar te maken.

Sinds onze eerste nummer 1 notering (2021) is de aard van onze dienstverlening naar B2B’s veranderd. Waar pre-COVID veel marketing- en sales processen zich fysiek dan wel handmatig voltrokken is er mede als gevolg van de COVID-periode een versnelling in digitalisering zichtbaar. Ook voor B2B’s zijn namelijk geavanceerde data,- analytics, – automation, CRM, en AI platformen beschikbaar gekomen. Een prachtige ontwikkeling die ervoor zorgt dat B2B’s kunnen transformeren met toenemende efficiëntie en business impact als resultaat. In de praktijk betekent het wel dat B2B’s hier in ondersteunt en begeleid moeten worden, vaak binnen uitdagende omstandigheden.

In een wereld die versneld digitaliseert, begrijpen B2B-leiders dat deze digitale transformatie een must is. Maar hoe verbind je je bedrijfsstrategie met digitale marketing, data, AI en technologie om winstgevend te groeien in een tijd van talentenschaarste? Daar komt Gradient in beeld. Met een pragmatische en gerichte aanpak om B2B’s vooruit te helpen met een unieke mix van bedrijfsadvies, organisatieverandering en expertise op het gebied van digitale marketing, begeleiden B2B’s naar een leidende positie in hun markt. Geen hoogdravend jargon, maar met een praktisch plan dat we samen uitvoeren. Stap voor stap. En altijd gericht op groei.

Voor meer informatie: hello@begradient.com of Boek een strategy call.

– – – – – – – –

Meer over het Emerce100 onderzoek
Sinds 1998 is Emerce hét multimediaplatform voor ondernemers en professionals op het gebied van digitale marketing, media en e-business. In de Emerce100 publiceert Emerce jaarlijks hoe verschillende bedrijven het afgelopen jaar hebben gepresteerd. In samenwerking met Motivaction voert Emerce een kwantitatief onderzoek om de Emerce100 samen te stellen.