7 nieuwe Gradiators: een voorstelrondje

Nieuw talent in de tent: daar worden we heel blij van. Dit jaar zijn Mark le Noble (Revenue Operations Director), Ewoud Assen (Strategy Lead), Bart Janssen (Growth Marketer – Performance), Tim van der Hart (Growth Marketer – Automation), Rens Verbaas (Growth Marketer – Performance), Wens van der Vegt (Video stagiair) en Jette van Diepen (Growth Marketer – SEO) gestart. In deze blog stellen ze zich graag aan je voor.

Mark le Noble – Revenue Operations Director

Mijn naam is Mark le Noble, 35 jaar en samen met mijn vriendin, stiefzoon en dochter woonachtig in Haarlem. Sinds 1 januari ben ik het managementteam komen versterken in de rol van Revenue Operations Director. In deze rol ben ik eindverantwoordelijk voor de groei van de bestaande klanten binnen Gradient en alles wat hierbij komt kijken.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sport, vooral voetbal, kickboxen en mountainbiken vind ik erg leuk om te doen. Mijn strenths zijn: relator, learner,arranger, includer en maximizer waarmee geconcludeerd kan worden dat ik veel waarde hecht aan het opbouwen van een duurzame relatie met anderen.

Sinds de mooie scores binnen de Emerce100 ben ik Gradient een tijdje gaan volgen. Een kleinere organisatie dan waar ik vandaan kwam, maar wel heel specifiek gericht op B2B marketing. Ik zie het als een mooie uitdaging om een bijdrage te leveren om de standaard in B2B marketing naar een hoger level te tillen en dit sluit goed aan op de visie van Gradient.

De aandacht die wordt besteed aan het team, de aanpak voor klanten door middel van de demand strategy en de goede klik die ik al snel had met de mensen binnen Gradient hebben geleid tot mijn overstap. Tot nu toe zijn mijn ervaringen erg positief en heb ik iedereen al snel op een leuke manier leren kennen, namelijk tijdens onze wintersport. Ik kijk er naar uit om samen met het team en onze klanten de groeiambities te realiseren.

Ewoud Assen – Strategy Lead

Als Strategy Lead bij Gradient help ik B2B’s bij het maken van de transformatie van lead gen naar demand gen. Mijn Clifton Strengths zijn: competition, command, consistency, adaptability en relator.

Na een aantal jaar aan klantzijde gewerkt te hebben, wilde ik graag weer terug naar de dynamiek van een agency. En dan is Gradient, als beste B2B-marketingbureau van Nederland, natuurlijk de uitgelezen plek. Leuk aan mijn rol als strateeg, is dat ik steeds nieuwe uitdagingen kan aangaan en oplossingen kan bedenken voor verschillende typen klanten. Hoewel ik pas drie maanden aan boord ben, zit ik helemaal op m’n plek en geniet dagelijks van de uitdagingen, het hoge kennisniveau en de uitstekende sfeer.

Bart Janssen – Growth Marketer – Performance

Bart Growth Specialist

Mijn naam is Bart Janssen, een van de weinige Brabanders binnen Gradient.

Binnen mijn rol als Growth Marketer houd ik me voornamelijk bezig met performance, data en analytics. Daarnaast vind ik het CRO onderdeel binnen online marketing ook erg leuk!

Om mezelf als persoon te omschrijven kun je veel herleiden aan mijn top 5 Clifton strengths, dit zijn: Positivisme, Harmonie, Communicatie, Aanmoediging & Leergierigheid.

Ik ben dan ook bij Gradient gaan werken omdat ik op het gebied van online marketing altijd op de hoogte wil zijn wat er speelt en aan gaat komen. Hiermee wil ik dan diverse klanten kunnen helpen om samen resultaten te behalen. Tot nu toe lukt het bovenstaande goed, wat ik in korte tijd alweer heb geleerd en ook toegepast bij klanten, maakt me wel blij. En tot slot, de collega’s.. ja dat maakt het helemaal af!

Tim van der Hart – Growth Marketer – Automation

Hey! Ik ben Tim, woon in Amsterdam en ben één van de Marketing Automation experts bij Gradient.

Mijn top 5 Clifton Strengths zijn: Positivity, Achiever, Harmony, Strategic en Woo.

Ik weet het, je vraagt je vast af wat “Woo” betekent. Wel, dat betekent dat ik het geweldig vind om nieuwe mensen te ontmoeten en graag het ijs breek.

Ik ben bij Gradient gaan werken vanwege de super uitdagende klant projecten, de doorgroeimogelijkheden en omdat de sfeer zo positief en gezellig. En het beste van alles is dat deze vibe zich vertaalt in onze werkwijze en de manier waarop we met klanten omgaan.


De eerste drie maanden bij Gradient hebben me al ontzettend veel bijgeleerd en ik word nog steeds wekelijks uitgedaagd. Het voelt echt als een plek waar ik kan groeien en mezelf kan ontwikkelen. Ik ben blij dat ik hier ben!

Rens Verbaas – Growth Marketer – Performance

Mijn naam is Rens, 24 jaar oud en ik woon in Amsterdam. In mijn vrije tijd hou ik erg van sporten. Zo fitness ik zo vaak mogelijk en doe ik veel aan padel en tennis. In het weekend probeer ik zo veel mogelijk leuke dingen te doen met vrienden en familie. Wanneer het zomer is hou ik op zijn tijd wel van een festival.

Per 6 maart ben ik begonnen als Growth Specialist Performance bij Gradient. Voor de klanten ben ik bezig om de huidige campagnes te optimaliseren en daarnaast altijd op zoek naar nieuwe kansen.

Mijn top 5 Clifton Strengths zijn: Relator, Analytical, Harmony, Significance & Learner.

De reden dat ik bij Gradient ben komen werken is door de klik die er tijdens de gesprekken ontstond. Naar mijn mening heeft Gradient de zaken goed voor elkaar. Zo proberen ze processen zo veel mogelijk te optimaliseren/automatiseren om zo effectief mogelijk te werken. Dat is een manier van werken die mij erg aanspreekt. Daarnaast organiseren ze ieder jaar een wintersport trip en ben ik een grote wintersport fanaat.

Tot nu toe maakt Gradient al mijn verwachtingen waar. Ik krijg al veel verantwoordelijkheid en mijn collega’s staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Jette van Diepen – Growth Marketer – Performance

Hallo, ik ben Jette en ik ben net begonnen als Junior Growth Specialist binnen Gradient, waarbij mijn belangrijkste focus zal liggen op het gebied van Search Engine Optimization (SEO). Ik ben bij Gradient gaan werken aangezien ik op zoek was naar een stimulerende en dynamische werkomgeving waar ik mijn digitale marketing vaardigheden kon verbeteren en inzetten. Tot nu toe heb ik het goed naar mijn zin bij Gradient en kijk ik uit naar wat de toekomst mij zal brengen.